Electra

Een aantal basisartikelen van electra op voorraad hebben in uw magazijn is een goede investering. Daarmee voorkomt u vervelende situaties bij de aansluiting van een extra apparaat, zoals bijvoorbeeld een (multifunctionele) printer. De juiste zaken bij de hand is dan wel zo handig.

Electra en diverse facilitaire artikelen zijn nodig om snel en probleemloos extra elektrische apparatuur te installeren.

Soms wilt u wat extra verlichting aanbrengen of een apparaat aansluiten, zoals een extra printer, een elektrische nietmachine, of een blauwe lamp. Dan blijkt dat u niet voldoende plaats in het stopcontact heeft. Het is dan prettig om een kleine voorraad electra te hebben, zodat u het probleem ter plekke kunt oplossen. Een verlengsnoer, kabelhaspel of tafelcontactdoos is dan de ideale uitkomst.

Op deze pagina ziet u diverse modellen in diverse lengtes en enkel- en meervoudige contactdozen met of zonder schakelaar, liefst met beveiliging die uw apparatuur beschermt tegen overspanning, blikseminslag en stroomnetvervuiling. Met de juiste electra in huis voorkomt u onnodige problemen.

Categorie
Merk
Kleur
Formaat
Populariteit

Resultaat 1 - 9 van de 13 producten