Dymo bij Dé Kantoorvakhandel

DYMO, opgericht in 1958, heeft zich de afgelopen decennia ontwikkeld naar een mondiaal opererend bedrijf met uitstekende know-how en een compleet assortiment aan producten zoals labelprinters en postweegschalen. Sinds 2005 valt DYMO onder Newell-Rubbermaid. DYMO is toegewijd om met hun innovatieve labeloplossingen gebruikers te helpen bij het organiseren en identificeren van hun omgeving, thuis, op kantoor en in de werkplaats.  


De postweegschalen van DYMO zijn geschikt voor het nauwkeurig wegen van brieven en kleine pakketten. Voor grotere pakketen heeft DYMO draagbare digitale pakketweegschalen in haar assortiment. De labelprinters van DYMO richten zich op verschillende soorten gebruikers met elk hun eigen niveau van gebruikersgemak; van labelprinters die via een PC of Mac aangestuurd worden met vele mogelijkheden tot persoonlijk ontworpen labels tot robuuste mobiele labelprinters, geschikt voor zwaardere industriële activiteiten. DYMO labelprinters zijn geschikt voor vele toepassingen, waaronder het creëren van barcodes, draad- en kabelmarkeringen, en uiteenlopende andere toepassingen. Krijg meer gedaan met DYMO.

Dymo assortiment

Kantoormachines

U ziet hier een overzicht van verschillende kantoormachines. Elk kantoor vraagt om een eigen aangepaste inrichting met de juiste machines. Hier vindt u printers, kopieermachines en multifunctionals - de zo geheten all-in-ones - wat het werken op een kantoor effectief maakt.

Presenteren

Op deze pagina staan producten die u helpen bij uw presentatie of het presenteren van u zelf of uw bedrijf. De producten zijn overzichtelijk gerangschikt en per product krijgt u informatie over de mogelijkheden die dit product biedt bij het presenteren.

Postverwerking en verpakking

Een kantoorinrichting is pas compleet als ook gedacht is aan zaken die niet direct te maken hebben met de kernactiviteiten. Hier vindt u op het gebied van facilitair en kantoorinrichting producten die onnodige werkonderbreking voorkomen en het kantoorleven veraangenamen.

Krijg meer gedaan met DYMO

DYMO en het MKB

Beheer van voorraad, bestemmingen en schommelende prijzen zijn enkele van de uitdagingen waarmee u dagelijks wordt geconfronteerd. DYMO maakt alles iets eenvoudiger met handig en hoogwaardig labelgereedschap zodat de zorgen van het labelen tot de verleden tijd behoren. Denk hierbij aan DYMO-producten voor het afdrukken van barcodes, voor de signalisatie in winkels, voor transport-etiketten en producten voor het ordenen van schappen. Krijg meer gedaan met DYMO.

LabelManager PnP in uw netwerk

De DYMO LabelManager Wireless PnP is zeer gebruiksvriendelijk. Dankzij de geïntegreerde draadloze functie kan de labelmaker eenvoudig met iedereen worden gedeeld in uw draadloze netwerk. Maak labels aan die er net zo uitzien als u het wenst, met behulp van de lettertypes en de afbeeldingen op uw pc of Mac. En met de oplaadbare batterij kunt u zelfs labelen zonder uw labelmaker aan te sluiten!

Vragen over Dymo? Dé Kantoorvakhandel staat voor u klaar.

Neem contact met ons op