Duracell bij Dé Kantoorvakhandel

Het batterijen-merk Duracell is gelanceerd in 1964 en is een onderdeel van Proctor & Gamble. Vier miljard keer per dag spelen de P&G merken een rol in het leven van miljarden mensen wereldwijd. Ook in Nederland en België is P&G een toonaangevende producent van leidende consumentenproducten zoals batterijen en oplaadbare mobiele opladers, met de Duracell Bunny als kenmerkend icoon. Voor de branche van kantoorartikelen heeft Duracell zich in de afgelopen decennia in ruime mate bewezen met batterijen die langer mee gaan dan alle andere, ongeacht de uitdaging.


Batterijen van Duracell bieden gespecialiseerde energieoplossingen aan een breed publiek. De Duracell Ultra Power batterijen vormen het paradepaardje en Duracell biedt uw apparaten sterke batterijen met ultieme prestaties. Naast de Ultra Power zijn er Duracell Plus Power, Simply Duracell, oplaadbare en speciale batterijen verkrijgbaar. Kiest u voor batterijen van Duracell, dan kiest u voor langdurige kwaliteit, dag in dag uit. ‘No battery lasts longer.’

Duracell assortiment

Facilitaire Artikelen

Een kantoorinrichting is pas compleet als ook gedacht is aan zaken die niet direct te maken hebben met de kernactiviteiten, de facilitaire artikelen. Hier vindt u facilitaire kantoorartikelen die onnodige werkonderbreking voorkomen en het kantoorleven veraangenamen. 

Meer power met batterijen van Duracell

Oplaadbare mobiele oplader

Niets is zo vervelend dan een iPhone, camera of andere mobiele apparaten te hebben met een (bijna) lege accu. Net wanneer u uw telefoon het hardst nodig heeft, is de energie van uw apparaat op. Duracell heeft voor dit soort situaties een uitstekende oplossing: met de Duracell oplaadbare mobiele oplader heeft u onderweg altijd de mogelijkheid uw apparaat op te laden, zonder stopcontact. U laadt de oplader thuis op en kunt tot 3 uur opladen, waar u ook bent.

Batterijen die 10 jaar mee gaan

Wist u dat het vermogen van de meeste batterijen, ook als ze niet gebruikt worden, traag afneemt met de tijd? Daarom lanceert Duracell de Duralock-technologie, een nieuw energie preservatie systeem die de energie in de batterij voor 10 jaar lang gegarandeerd behoudt* Dankzij Duracell met Duralock, kunt u erop vertrouwen dat er altijd langdurig vermogen beschikbaar is voor u op de momenten dat u dit het hardst nodig hebt.

Vragen over Duracell? Dé Kantoorvakhandel staat voor u klaar.

Neem contact met ons op