Canon bij Dé Kantoorvakhandel

Canon is al jaren een toonaangevende leverancier van een zeer brede productrange met een extreem hoge kwaliteit met klanten over de hele wereld in alle mogelijke segmenten. De printers van Canon zijn veelgevraagde printers door uiteenlopende zakelijke gebruikers vanwege de kwaliteit, service en veelzijdigheid. De multifunctionals van Canon kunnen, naast printen, scannen, dubbelzijdig kopiëren, en faxen ook gebruikt worden vanaf Wi-Fi en kunnen worden aangestuurd vanaf computer, smartphone of tablet met de diverse cloud-toepassingen en social media.  

Canon assortiment

Toners en cartridges

Is de inkt in uw printer op en bent u op zoek naar toners en cartridges? Dan bent u hier aan het goede adres. Op deze pagina staan alle toners en cartridges van elk merk.

Kantoormachines

U ziet hier een overzicht van verschillende kantoormachines. Elk kantoor vraagt om een eigen aangepaste inrichting met de juiste machines. Hier vindt u printers, kopieermachines en multifunctionals - de zo geheten all-in-ones - wat het werken op een kantoor effectief maakt.

Presenteren

Op deze pagina staan producten die u helpen bij uw presentatie of het presenteren van u zelf of uw bedrijf. De producten zijn overzichtelijk gerangschikt en per product krijgt u informatie over de mogelijkheden die dit product biedt bij het presenteren.

Papierwaren

Op deze pagina staan papierwaren. We kunnen nu eenmaal niet zonder papier. Ondanks het feit dat we heel veel met onze computer kunnen doen is en blijft papier een veel gebruikt product. Op deze pagina vindt u dan ook papierwaren in allerlei soorten, kleuren en maten.

Canon: power to your next step

De kracht van PIXMA-inkjetprinters

De uitgebreide serie PIXMA-inkjetprinters heeft een prachtige printkwaliteit, gebruiksvriendelijke software, uitgebreide connectiviteit en een prachtige vormgeving en omvat modellen voor zowel in huis als op kleine kantoren. Van eenvoudige printers tot productieve All-in-Ones, de PIXMA-serie produceert documenten en foto's met een prachtige kwaliteit Tegelijk zijn de professionele PIXMA-fotoprinters de perfecte keus uw eigen gemaakte brochures en flyers met een zakelijke uitstraling en haarscherpe details.

PIXMA Cloud link

Print uw mooiste foto's met PIXMA Cloud Link. PIXMA-cloudprinters geven u de vrijheid om via het printerscherm rechtstreeks vanaf online cloudservices te printen. Tevens kunt u met mobiele apparaten op elke plek via internet printen. Download Canon’s gratis PIXMA Printing Solutions-app om eenvoudig vanaf uw smartphone of tablet te kunnen printen. De app is compatible met Facebook, Twitter, Dropbox, Evernote en Flickr. De PIXMA Printing Solutions-app is gratis te downloaden in de App Store en Google Play.

Vragen over Canon? Dé Kantoorvakhandel staat voor u klaar.

Neem contact met ons op