Brother bij Dé Kantoorvakhandel

De multinationale producent Brother heeft een zeer breed productenscala, waarvan de printers een bewezen toegevoegde waarde hebben voor de branche van kantoorartikelen. Doordat Brother alle producten zelf assembleerd blijft de gebruiksvriendelijkheid van de printers gewaarborgd. Naast gebruiksvriendelijkheid kenmerken de printers van Brother zich door de lage verbruikskosten, het comptacte, stijlvolle design en de mogelijkheid tot dubbelzijdig printen.


Brother heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in multifunctionele printers, geschikt voor een formaat tot A3-papier, de zogeheten A3 all-in-ones. Dit zijn inkjetprinters gericht op de zakelijke markt. Naast de printmogelijkheden in verschillende formaten, kunnen deze Brother printers ook scannen, faxen en kopiëren. De innovatieve printers beschikken over de nieuwste technologiën, zoals aansturing vanuit de cloud, of vanaf Wi-Fi met computer, smartphone of tablet. De A3 all-in-one printers maken gebruik van de slimme ‘landscape printtechnologie’, waarmee hoge printsnelheden per minuut kunnen worden gehaald. Daarnaast bevatten alle Brother inkjetprinters losse cartridges, zodat alleen de lege cartridge van de printer vervangen hoeft te worden. Waar u ook bent, uw Brother printer staat voor u klaar.

Brother assortiment

Toners en cartridges

Is de inkt in uw printer op en bent u op zoek naar toners en cartridges? Dan bent u hier aan het goede adres. Op deze pagina staan alle toners en cartridges van elk merk.

Kantoormachines

U ziet hier een overzicht van verschillende kantoormachines. Elk kantoor vraagt om een eigen aangepaste inrichting met de juiste machines. Hier vindt u printers, kopieermachines en multifunctionals - de zo geheten all-in-ones - wat het werken op een kantoor effectief maakt.

Papierwaren

Op deze pagina staan papierwaren. We kunnen nu eenmaal niet zonder papier. Ondanks het feit dat we heel veel met onze computer kunnen doen is en blijft papier een veel gebruikt product. Op deze pagina vindt u dan ook papierwaren in allerlei soorten, kleuren en maten.

Brother: at your side

Wat is print 3.0?

Brother introduceert print 3.0 en heeft een compleet nieuwe serie all-in-one inkjetprinters ontwikkeld, uniek in zowel design als technologie. Het belangrijkste kenmerk van deze lijn is de innovatieve landscape printtechnologie waarbij het papier niet staand, maar liggend wordt doorgevoerd. Het grote voordeel van deze technologie is dat de modellen door hun geringe diepte zeer weinig ruimte innemen. Een ander voordeel van ‘landscape printing’ is dat er naast A4-formaat, ook op A3-formaat geprint kan worden via de handmatige papierinvoer. Een primeur, want all-in-ones met A3 printmogelijkheden van een dergelijk klein formaat bestaan nog niet.

Brother heeft primeur met AirPrint ondersteuning op netwerk labelprinters

De draadloze labelprinters van Brother, waarmee geprint kan worden vanaf smartphones en tablets, kunnen nu ook rechtstreeks aangestuurd worden vanaf de iPhone, iPad en iPod touch via AirPrint. De QL-710W en QL-720NW zijn de enige labelprinters voor het kantoor die Apple AirPrint ondersteunen. Daarnaast is er een gratis ‘Air Label Print’ app beschikbaar, waarmee snel en eenvoudig labels ontworpen en geprint kunnen worden.

Vragen over Brother? Dé Kantoorvakhandel staat voor u klaar.

Neem contact met ons op