BiC bij Dé Kantoorvakhandel

Met 25 miljoen kantoorartikelen en producent van de meest verkochte balpen in Nederland, levert BIC een aantoonbare kwaliteit en betrouwbaarheid voor consumenten. In slimme, praktische en efficiënte oplossingen ziet BIC al sinds 1950 uitdagingen en past continu haar producten aan op de specifieke wensen van de gebruiker.


Balpennen van BIC worden aan 50 individuele testen onderworpen om de kwaliteit van BIC’s schrijfwaren te blijven verbeteren. Zo garandeert BIC dat u met een BIC Cristal balpen ruim 2 kilometer kunt schrijven, met perfecte schrijfeigenschappen van begin tot eind. Met balpennen die excelleren in eenvoud zoals de M10 click, de veelzijdige vierkleurenpen of speciaal voor vrouwen ontworpen balpennen heeft BIC zich de afgelopen decennia wereldwijd ontwikkeld als een kwaliteitsmerk van balpennen en andere kantoorartikelen. ‘Welcome to a BIC world!’

Bic assortiment

ICT Accessoires

Op deze pagina staat een overzicht van ICT accessoires. Bent u op zoek naar informatie over USB-sticks, herschrijfbare cd's of dvd's, of een bescherming voor uw smartphone of tablet? Hier vindt u informatie over moderne en leuke ICT-accessoires!

Presenteren

Op deze pagina staan producten die u helpen bij uw presentatie of het presenteren van u zelf of uw bedrijf. De producten zijn overzichtelijk gerangschikt en per product krijgt u informatie over de mogelijkheden die dit product biedt bij het presenteren.

Schrijfwaren

Hoewel er door u waarschijnlijk veel met computers wordt gewerkt en heel veel digitaal gebeurt, zijn schrijfwaren en tekenartikelen niet weg te denken uit kantoren. Hier vindt u verschillende schrijfwaren en tekenartikelen, van populaire ballpoints tot potloden en van kleurkrijt tot inktpatronen voor vulpennen.

Welcome to a BIC world

Schrijf duurzaam met BIC

Naast een hoog schrijfgenot kunt u met BIC-pennen ook milieubewust bezig zijn. De serie BIC Ecolution Reaction is verwaardigd uit 74% gerecycled materiaal is is navulbaar. Naast verantwoordelijkheid voor het milieu heeft BIC een schock-absorberende veer ingebouwd in de Reaction pen, waardoor u nog meer schrijfcomfort zult ervaren. Deze BIC pen heeft een schrijfbreedte van 1 millimeter.

De meest gebruikte pen van de Benelux

Dat BIC al jaren balpennen, rollerpennen en gelpennen produceert is bekend. Maar wist u ook dat BIC de maker is van de meest gebruikte pen van de Benelux? De vertrouwde BIC M10 Clic is met zijn handige kliksysteem en robuuste clip die niet snel afbreekt de meest gebruikte pen. De BIC M10 Clic is gewaardeerd om zijn prijs en schrijfkwaliteiten en daarom populair bij uiteenlopende gebruikers.

Vragen over Bic? Dé Kantoorvakhandel staat voor u klaar.

Neem contact met ons op