Woordenboeken in verschillende talen

Vertaling of betekenis nodig van een bepaald woord? Een woordenboek nodig voor uw werk of studie? Ondanks de moderne technologie en de opkomst van internet blijven fysieke woordenboeken nog steeds populair. De fysieke woordenboeken blijven het betrouwbaarste middel om de betekenis of vertaling van een woord op te zoeken. Een woordenboek kunt u natuurlijk aanschaffen om de betekenis van een woord op te zoeken en de vertaling of spelling van een woord of zin te weten te komen. Achterin het woordenboek staat ook de grammatica van de taal van het woordenboek beschreven. De Kantoorvakhandel heeft woordenboeken van onze moedertaal maar ook in vreemde talen.
 

Woordenboeken bij de Kantoorvakhandel

Er zijn veel verschillende woordenboeken van verschillende merken. Het bekendste, en meest verkochte woordenboek is van van Dale, het woordenboek Nederlands. Voor spelling van Nederlandse woorden kunt u het beste het groene boekje aanschaffen. De volgende woordenboeken van vreemde talen worden door de Kantoorvakhandel aangeboden: 
 

Woordenboek Nederlands Engels en Engels Nederlands

Men zegt niet voor niets “even in de Van Dale opzoeken.” Woordenboek Van Dale is een begrip. Het woordenboek NL/EN en EN/NL is een set van twee middelgrote woordenboeken die vertalen van Nederlands naar Engels en andersom. Specificaties: 
Bij woorden van vreemde origine staat extra uitspraakinformatie;
In het woordenboek vindt u vele voorbeelden en citaten uit literatuur en politiek;
Etymologie en dateringen bij trefwoorden;
Achterin staat ook een beknopt overzicht van spellingsregels. 

Het merk Prisma biedt u de pocket woordenboeken: Nederlands Engels en Engels Nederlands. Deze zijn een stuk lichter en dus makkelijk mee te nemen. 
 

Woordenboek Frans of Duits

Op de middelbare school is Engels een verplicht vak. Daarbij kan nog een derde keuze taal gekozen worden. Dit is op de meeste scholen Frans of Duits. 
De Kantoorvakhandel biedt bijvoorbeeld de volgende woordenboeken aan:
De woordenboeken verschillen vaak van materiaal en gewicht. Er is altijd wel een merk woordenboek dat aan uw voorkeur voldoet en in de door u gewenste taal verkrijgbaar is. Vindt het woordenboek dat u zoekt bij uw dichtstbijzijnde kantoorvakhandel via de postcodezoeker

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt