Welke vulpeninkt moet in mijn vulpen?

Wanneer u een vulpen gebruikt om te schrijven zult u zo nu en dan de vulpeninkt in uw vulpen moeten vervangen. Maar welke vulpeninkt moet er eigenlijk in uw vulpen? Wij helpen u een handje en hebben de verschillende soorten vulpennen en bijbehorende inkt voor u op een rijtje gezet. Zo kunt u gemakkelijk en snel de vulpeninkt vinden die bij uw vulpen past. 
 

Verschillende soorten en maten

De juiste vulpen en vulpeninkten zijn belangrijk als u voor uw beroep veel schrijft. Met een vulpen kunt u gemakkelijk en snel netjes schrijven. Echter zijn er veel verschillende soorten vulpennen met bijbehorende vullingen die ieder hun eigen voordelen hebben. Zo kunt u kiezen voor een vulpen met een dikkere punt voor een vettere lijn, maar u kunt ook kiezen voor een vulpen met een dunne punt voor een dunne lijn. 

Uiteraard zijn zowel de vulpennen als de verschillende inkten in diverse kleuren te vinden. Zo is er altijd wel vulpeninkt die in uw vulpen past. 
 

De juiste vulpeninkt

Wanneer u op zoek bent naar de juiste vulpeninkt kunt u kiezen uit twee soorten vulpeninkt. Gewone inkt voor vulpennen, waar u uw vulpen in moet dippen om te kunnen schrijven, of inktpatronen voor vulpennen. Inktpatronen voor vulpennen zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. De inktpatronen kunt eenvoudig in uw vulpen stoppen, waarna u weer met inkt kunt schrijven. 

Kortom, wat voor vulpen u ook heeft, er is altijd wel een geschikte vulpeninkt voor uw vulpen!

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt