Welke vulling past in mijn vulpen?

Vulpennen zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Wat de vulpennen allemaal wel gemeen hebben, is dat ze allemaal een vulling nodig hebben om te functioneren. Maar welke vulling past in welke vulpen?
 

Soorten vulpennen

Een vulpen is een (dure) kwaliteitspen die een betere uitstraling heeft op kantoor dan een simpele wegwerppen. Vulpennen zorgen voor een professionelere uitstraling op kantoor, vandaar dat veel bedrijven ook gebruik maken van vulpennen. Wel is het belangrijk dat u de juiste vullingen gebruikt bij de vulpennen. 

Er bestaan vulpennen met dunne punten voor dunne lijnen, maar ook vulpennen met een dikke punt voor vette lijnen. Verder zijn vulpennen in verschillende soorten inkten, merken en kleuren verkrijgbaar. 
 

Vullingen

Waar u altijd goed op moet letten wanneer u vullingen koopt voor uw vulpen, is dat het de juiste vullingen zijn voor uw vulpen. Let altijd goed op het merk van de vulpen, de maat van de vulling en de kleur van de inkt voordat u de vullingen voor uw vulpen koopt. Wanneer u twijfelt kunt u altijd de plaatselijke kantoorvakhandelaar om advies vragen.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt