Welke verpakkingsmaterialen bestaan er?

Verpakkingsmaterialen zijn er in allerlei soorten en maten. Misschien zelfs zo veel, dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom heeft Dé Kantoorvakhandel een overzicht gemaakt van de diverse soorten verpakkingsmaterialen. Zo heeft u een duidelijk overzicht en weet u welke verpakkingsmaterialen bij u en uw bedrijf passen. 


Groot assortiment verpakkingsmaterialen

Met ruim 21.000 kantoorartikelen biedt Dé Kantoorvakhandel u het meest complete assortiment in de markt. Onder het assortiment 'Verpakkingsmaterialen' vallen de volgende kantoorartikelen:
 

Kaftpapier en kaftplastic

Onder kaftpapier en kaftplasticbehoren rekbare boekenkaften en een ruim assorti kleurrijk kaftpapier en (zelfklevend) kaftplastic. 


Pakpapier

Grote verpakkingen pakpapier zorgen ervoor dat u nooit zonder dit handige verpakkingsmateriaal zit. Het bruin gekleurde pakpapier heeft een natuurlijke uitstraling, wat op dit moment erg populair is. 


Paklijstenveloppen

De paklijstenveloppen van Dé Kantoorvakhandel beschermen de paklijsten tijdens uw transporten en zijn zelfklevend en zijn verkrijgbaar in bedrukte of onbedrukte variant.  


Touw

Met degelijk en sterk touw zorgt u dat uw producten bij elkaar blijven en uw verpakkingen goed aankomen bij uw klant. Kies voor bindtouw, paktouw, katoenkoord of henneptouw. 
 

Elastieken en labels

De elastieken en labels van Dé Kantoorvakhandel houden uw producten bij elkaar en voorzien uw producten van identificatie. De elastieken en labels zijn verkrijgbaar in diverse maten. 
 

Verpakkingsplakband

Kies voor stevig verpakkingsplakband om uw pakketten goed te sluiten. Met de verpakkingstape van de topmerken van Dé Kantoorvakhandel heeft u snel het juiste verpakkingsplakband bij de hand. 

Verpakkingsdozen
Verpakkingsdozen in diverse soorten en maten zorgen voor een goede bescherming van uw pakket. Kies voor een brievenbusbox als u een klein pakket wilt versturen dat nog door een brievenbus past, maar wel de bescherming van een verpakkingsdoos vereist. 


Verzendkokers 

Opgerolde documenten bewaart en verstuurt u eenvoudig met de verzendkokers van Dé Kantoorvakhandel, verkrijgbaar in diverse maten: geschikt voor documenten, posters en tekeningen van A4- tot A0-formaat. 


Verpakkingsmaterialen

Onder de categorie verpakkingsmaterialen vallen cadeauzakjes en luchtkussenenveloppen met een luxe uitstraling, voor een hogere attentiewaarde van uw geschenk. 


Verpakkingszakken en verpakkingsfolie

Hersluitbare verpakkingszakjes, luchtkussenfolie en rekwikkelfolie zijn verpakkingsmaterialen die u kunt vinden onder de categorie verpakkingszakken en verpakkingsfolie.


Inpakmateriaal

Onder inpakmateriaal als verpakkingsmateriaal verstaan we bindstrips (kabelbinders), klittenband en opvulchips. 


Zegeletiketten

De zegeletiketten van Dé Kantoorvakhandel zijn veelgebruikte verpakkingsmaterialen op notariskantoren. Deze notariszegels zijn zelfklevend en rood van kleur. 


Postcodezoeker

Wilt u meer weten over verpakkingsmaterialen of andere kantoorartikelen? Ga voor advies en aanschaf naar uw dichtstbijzijnde verkooppunt van kantoorartikelen en verpakkingsmaterialen. 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt