Welke soorten visitekaartjes zijn er?

Visitekaartjes opbergen

Visitekaartjes zijn nog altijd erg belangrijk in het bedrijfsleven. Een klein kaartje waar uw contactgegevens en het bedrijf waarvoor u werkt op staan. Maar wanneer u visitekaartjes op wilt bergen heeft u hier een handig doosje voor nodig om het overzicht te bewaren. Maar waar vindt u een een geschikt doosje voor visitekaartjes? En zijn er misschien andere opbergsystemen voor visitekaartjes?
 

Visitekaartjes opbergen 

Er zijn verschillende manieren om visitekaartjes netjes op te bergen en het geheel toch overzichtelijk te houden. Er zijn verschillende doosjes voor visitekaartjes verkrijgbaar. Denk aan transparante doosjes om uw visitekaartjes netjes in op te bergen. Op deze manier zorgt u er voor dat uw visitekaartjes er netjes en geordend uit zien. Dit is ook verstandig wanneer uw relaties bij u op kantoor komen.
 

Visitekaartmolen
 

Tevens is er naast een doosje voor visitekaartjes ook een visitekaartmolen verkrijgbaar. Een visitekaartmolen geeft u de mogelijkheid om uw visitekaartjes netjes in een handig overzicht op te bergen. U kunt alle visitekaartjes van uw contacten in alfabetische volgorde opbergen en zo het visitekaartje vinden waar u naar op zoek bent.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt