Welke verschillende soorten schrijfmappen zijn er?

Een schrijfmap is het ideale middel om notities en notulen in bij te houden. Een schrijfmap draagt fijn, is prettig in gebruik en houdt uw notities gemakkelijk bij elkaar. Bovendien geeft het een zakelijke en professionele look wanneer u uw schrijfmap draagt en daar uw aantekeningen in noteert. Het is veel eleganter om uw schrijfmap erbij te pakken dan dat u een kladblok of schrijfblok los mee draagt. Natuurlijk zijn schrijfblokken ook functionele middelen, maar voor een netter overkomen beschikt de Kantoorvakhandel ook over mooie schrijfmappen. 
 

Soorten schrijfmappen

Schrijfmappen worden u aangeboden in verschillende kleuren, van verschillende merken. Een schrijfmap wordt vaak in een bedrijf gebruikt vanwege de zakelijke uitstraling en het gemak van een schrijfmap meenemen. Bovendien gebruikt u de schrijfmap niet alleen om in te schrijven maar u kunt er aan de andere zijde, aan de binnenkant van de omslag, een en ander in bewaren zoals visitekaartjes. 
 

Een map om in te schrijven, welke is populair? 

De meest populaire schrijfmap is de schrijfmap van A4 formaat. Bijvoorbeeld de schrijfmap van de Spek 393. Deze map is van buffelleer en heeft een zwarte kleur. Het is een luxe uitgave van een schrijfmap. De map bevat naast het schrijfblok drie vakken. Een insteek flap om papieren van A4 formaat in te bewaren, een A5 formaat vak en twee vakjes voor visitekaartjes. De map heeft in het midden een elastische pen lus om u pen in te bevestigen.  
Ook biedt de Kantoorvakhandel u schrijfmappen van A5 formaat en A7 formaat. 
De prachtige schrijfmap van de Spek 2041 van leer is een voorbeeld van een mooie en elegante map om in te schrijven en bevat bovendien een ringband om ook papieren in te bewaren. 
Een schrijfmap met calculator behoort ook tot het assortiment van de Kantoorvakhandel. Handig wanneer u berekeningen wilt maken tijdens het notuleren.

Voor een wat speelsere look is er de schrijfmap van Rillstab in verschillende kleuren. Binnenin vindt u een gelinieerd schrijfblok en verscheidene vakjes voor visitekaartjes, een pen en papieren van A4 formaat. Ook handig voor uw kinderen als toevoeging aan hun schoolspullen

Bent u op zoek naar een mooie schrijfmap? U vindt ze bij uw dichtstbijzijnde kantoorvakhandel. Ontdek welke bij u in de buurt zit met de postcodezoeker.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt