Welke soorten computerkabels zijn er?

Verschillende soorten kabels met ieder hun eigen functie: uw computer voorzien van stroom, of het versturen van data van en naar uw computer. Bekijk hier het complete assortiment aan computerkabels op Dé Kantoorvakhandel, de vertegenwoordiger van ruim 600 kantoorvakhandelaren in Nederland en België. 
 

Soorten computerkabels

Audiokabels

Onder de audiokabels vallen diverse producten, zoals aansluitkabels, coax-kabels, adapters en Toslink-converters.


Videokabels

Gebruik de verschillende soorten videokabels voor het bereiken van haarscherp beeld met bijvoorbeeld scant-kabels, HDMI-kabels, FireWire-kabels, S-video-kabels en VGA-monitor-kabels. 
 

Netwerkkabels

Netwerkkabels zoals de categorie 5 en 6 FTP-kabels zorgen ervoor dat uw netwerk geen grenzen meer kent.


Datakabels

USB 3.0, SATA (power) kabels, micro A-B USB 3.0 en USB-serieel kabels zijn datakabels die ervoor zorgen dat uw data naar de juiste aansluiting wordt vervoerd, voor snellere communicatie tussen uw apparaten onderling. 
 

230 volt kabels

Voorzie uw computer of laptop van stroom met de 230 volt kabels. Vergeet ook de tafelcontactdozen en spanningsbeveiliging niet. 


Telefoonkabels

RJ11-kabels zijn telefoonkabels voor de klassieke vaste telefoon. Beide uiteinden hebben een RJ11-connector. 

Meer weten over computerkabels? Ga voor aanschaf en aanvullende informatie over de diverse soorten kabels voor uw computer, router, randapparatuur, laptop en andere apparaten naar een kantoorspecialist in uw regio

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt