Welke soorten bureaulampen verkoopt mijn kantoorvakhandel?

Naast talloze kantoorartikelen kunt u bij uw lokale kantoorvakhandel ook terecht voor een groot aanbod van verlichting zoals bureaulampen. Met een bureaulamp krijgt u goede plaatselijke verlichting, wat de productiviteit van uw werk kan verhogen. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van bureaulampen die u kunt kopen bij een kantoorvakhandel bij u in de buurt. Op zoek naar andere verlichting? Bekijk het complete assortiment van verlichting waarvoor u terecht kunt bij uw vakhandel. 
 

Soorten bureaulampen

Voorbeelden bureaulampen

Alle bureaulampen die u kunt vinden via Dé Kantoorvakhandel en onze 600 vakhandelaren zijn van het merk Hansa. Naast eenvoudige bureaulampen kunt u ook kiezen voor stijlvolle, design bureaulampen die een exclusieve uitstraling hebben. Kies bijvoorbeeld voor de Hansa LED-lamp modern art. Deze energiezuinige LED-lamp heeft een schitterend design en zal een pronkstuk zijn op uw bureau. De bureaulamp beschikt over een gemakkelijk te verstellen lichtintensiteit dankzij een dimmer en geeft een warm lichteffect. Deze lamp is uitgevoerd in een mat zwarte kleur. 

Bureaulamp hansa ledlamp modern art zwartOver smaak valt niet te twisten. De bureaulamp Hansa spaarlamp Sydney roestvrijstaal is het paradepaardje uit de serie designbureaulampen van Hansa. Met 3 scharnieren is deze lamp optimaal instelbaar. Deze extreem slanke bureaulamp met daglichtkwaliteit is verkrijgbaar in edelstaal of in het zwart. 

Bureaulamp hansa spaarlamp sydney roestvrijstaalWanneer u minder waarde hecht aan design lampen op kantoor, dan kunt u ook voor diverse modellen kiezen met een eenvoudigere uitstraling, zoals de bureaulamp Hansa halogeen Space zilver. Deze verticaal beweegbare lampenkap zorgt voor een goede plaatselijke verlichting van uw werkzaamheden. 

Meer weten over de - al dan niet design - bureaulampen van Hansa? Ga voor aanvullend advies en aankoop van een bureaulamp naar een kantoorvakhandel bij u in de buurt

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt