Welke soorten batterijen zijn er?

Zelfstandig werken

Presteren onder druk: we kennen het allemaal. Lastige deadlines zorgen ervoor dat het frustratiegehalte omhoog gaat en binnen een bepaald tijdsbestek opdrachten afgerond moeten zijn. Zelfstandig werken is key binnen het halen van deadlines. Bent u afhankelijk van andere partijen, dan is het halen van een deadline een stuk lastiger. Ga zelf aan de slag en zorg zelfstandig voor de juiste aanpak!
 

Stress ervaren

Het is voor een organisatie erg goed als werknemers zelfstandig kunnen werken. Een zelfstandige werkwijze zorgt immers voor innovatief werkgedrag en creatieve uitspattingen. Stress is één van de vele factoren die een rol spelen bij zelfstandig werken. Heeft u een strakke deadline staan, maar heeft u ondertussen ook te maken met een hoge werkdruk, waarbij presteren onder druk essentieel is? Dit zijn enorme stressfactoren die kunnen leiden tot het niet halen van een deadline. Stress symptomen moeten onderdrukt worden om te zorgen dat zelfstandig werken leidt tot het halen van deadlines.

Het is altijd handig een stok achter de deur te hebben en dus te zorgen voor een strakke planning. Houd het overzichtelijk en werk alles één voor één af. De regel hierin is dat u snel en makkelijk taken afvinkt die gedaan zijn. Voorkom een warboel en zorg dat een hoge werkdruk niet uw deadlines beïnvloedt. Met een to do lijst gaat dit erg makkelijk. Zorg voor agenda’s en handige memoblokken om tijdstippen zo nauwkeurig mogelijk in kaart te brengen. Presteren onder druk wordt zo een appeltje eitje. 
 

Hulpmiddelen aanschaffen voor presteren onder druk

Wilt u hulpmiddelen aanschaffen om beter te presteren op de werkvloer onder druk? Gebruik dan de postcodezoeker op onze website en ga naar een kantoorvakhandel bij u in de buurt.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt