Welke soorten batterijen zijn er?

Welke tablet accessoires bestaan er?

Wilt u weten welke tablet accessoires er bestaan? Op zoek naar handige accessoires voor uw tablet, bijvoorbeeld een iPad? Bekijk hier het zeer complete assortiment tablet accessoires van Dé Kantoorvakhandel. Met ruim 21.000 kantoorartikelen beschikken onze 600 aangesloten kantoorvakhandelaren over uiteenlopende kantoorproducten, zoals accessoires voor uw tablet. 
 

Handige tablet accessoires voor gebruik

Dit zijn alle accessoires voor het dagelijkse gebruik van uw tablet. Denk bijvoorbeeld aan een stylus-pen om nauwkeurig te werken op uw tablet. Met een tablet standaard, verkrijgbaar in diverse soorten en maten, kunt u eenvoudig de kijkhoek van uw tablet optimaliseren. Een uiterst compacte tablet standaard, geschikt voor alle merken tablets is bijvoorbeeld de Leitz WOW-bureaustandaard, voor de perfecte typ- en kijkhoek. 

Met een extern tablet toetsenbord zorgt u voor nog meer productiviteit door razendsnel e-mails te kunnen schrijven. Snel last van een in de knoop geraakte koptelefoon? Voorkom dit met een puzzelstukje! Bent u een muziekliefhebber of wilt u een sterker geluid tijdens uw tablet-vergaderingen? Gebruik een compacte externe speaker voor een nog betere geluidskwaliteit. Voor de echte power-users heeft Dé Kantoorvakhandel een serie oplaadbare accu's zodat u ook onderweg nooit zonder stroom komt te zitten. 
 

Handige accessoires voor beveiliging tablet

Weten welke accessoires belangrijk zijn voor de beveiliging van uw tablet? Voorkom dat uw tablet wordt gestolen wanneer u deze bijvoorbeeld tijdens een evenement gebruikt om uw promotiefilmpjes te tonen. Kies bijvoorbeeld voor anti-diefstal accessoires voor de iPad of uw Galaxy-tablet
 

Accessoires voor reiniging en bescherming van tablet

Bescherm uw tablet optimaal met sleeves, screenprotectors en eventueel een speciale tablet tas. Deze en nog veel meer producten vind u in ons assortiment tablet accessoires. Reinig uw tablet regelmatig om vuil en vingervlekken tegen te gaan met een reinigingsset speciaal voor tablets, smartphones en e-readers.

Benieuwd naar nog meer accessoires voor uw tablet of smartphone? Ga naar het complete assortiment phone en tablet accessoires.  Alle bovengenoemde producten kunt u kopen bij een kantoorvakhandel bij u in de buurt

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt