Welke soorten batterijen zijn er?

Welke soorten telefoonhoesjes zijn er?

Er zijn verschillende soorten telefoonhoesjes op de markt. Voor iedere smartphone is een hoesje te vinden. Om een gemakkelijk een keuze te maken, zetten we de verschillende soorten telefoonhoesjes op een rij. 
 

Gel/silliconen hoesje

Een gel/silliconen smartphone hoesje is een veel gebruikt hoesje. Het bevindt zich aan de achterkant en de zijkanten van uw telefoon. U heeft geen ‘last’ van een flapje wanneer u op uw telefoon wilt kijken. Het nadeel van dit hoesje is, is dat het beeldscherm niet beschermd is. U kunt eventueel een screenprotector gebruiken om krassen te voorkomen. Een screenprotector aanbrengen is een geen lastige opgave. 
 

Bumper

De bumper beschermt alleen de randen van uw telefoon. Er zit geen voor- of achterkant aan de bumper. U bent met een bumper dus niet volledig beschermd tegen krassen of wanneer de telefoon eventueel valt op de verkeerde kant. Een bumper biedt toegang tot alle knoppen, poorten en de ingebouwde camera.
 

Klap hoesje

Een klap smartphone hoesje bestaat uit een voor- en achterkant. Deze beschermd dus de gehele telefoon. Er zijn verschillende soorten klaphoesjes. Het verschil is alleen welke kant de flap op gaat. Er bestaan ook klaphoesjes waar u al uw pasjes in kunt bewaren. Zo heeft u alles bij de hand. Een andere naam voor deze klaphoesjes is ook wel een bookcase
 

Insteekhoesje

Een insteekhoesje is zoals het woord het al zegt, een hoesje waar je je telefoon insteekt. Het hoesje beschermd dus de gehele telefoon. U kunt u telefoon er gemakkelijk uithalen door aan het hendeltje te trekken. Er bestaan ook universele insteekhoesjes die voor iedere telefoon geschikt is. 

Bent u op zoek naar een telefoonhoesje? Vind met onze postcodezoeker een kantoorvakhandel bij u in de buurt. 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt