Welke soorten batterijen zijn er?

Moeten batterijen gekoeld worden bewaard? Tips!

Vraagt u zich ook wel eens af of batterijen gekoeld bewaard moeten worden? Het is namelijk soms zo dat batterijen langzaam leeglopen wanneer u deze lang bewaart en wanneer de temperatuur waarin u ze bewaart te hoog is. Zorg er daarom altijd voor dat de batterijen op een koele plek bewaard worden. 


Hoe batterijen bewaren?

Bij het bewaren van batterijen is het belangrijk dat u deze altijd op een koele plaats bewaart. De temperatuur mag echter nooit onder nul komen. Tevens is het erg belangrijk dat u de batterijen op een droge plek bewaart. Er mag absoluut geen vocht bij de batterijen komen. U kunt er wel voor kiezen om batterijen in de koelkast te bewaren, maar dan moeten de batterijen in een luchtdichte verpakking zitten. Echter is het zo dat u oplaadbare batterijen nooit koud mag bewaren. Deze batterijen kunnen hier niet tegen. 

Het is beter om de koelkast te vermijden. Bewaar uw batterij in een koele en droge ruimte. Vaak is kamertemperatuur prima voor het bewaren van batterijen. 
Advies over batterijen bewaren?

Bent u op zoek naar een advies voor het bewaren van uw batterijen? Wanneer u zeker wilt weten of u batterijen gekoeld moet bewaren en hoe u dit het beste kunt doen, kunt u uw plaatselijke kantoorvakhandel om advies vragen. Bezoek eens een verkooppunt bij u in de buurt. Bij uw kantoorvakhandel staan specialisten op dit gebied voor uw klaar. Zij kunnen u vertellen hoe u batterijen gekoeld moet bewaren. 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt