Welke schrijfmap is het meest geschikt voor mij?

Hoe hoger uw functie, hoe belangrijker de uitstraling van kantoorartikelen zoals luxe pennen en schrijfmappen worden. Een dergelijk kantoorartikel kan een verlenging worden van uw uitstraling naar uw collega's, uw ondergeschikten, uw concurrenten of externe partners. Bekijk hier welke schrijfmap het beste voor u en uw functie geschikt is of zoek zelf een geschikte schrijfmap uit


Geschikte schrijfmap

Directie & Management

Voor directeuren en het hogere en midden management beschikt Dé Kantoorvakhandel over een ruim assortiment luxueuze schrijfmappen. Bijvoorbeeld de elegante lederen schrijfmap Verona bruin van Rillstab, met precies datgene wat u nodig heeft: een insteekvak, penhouder, notitieblokhouder en visitekaartje-venster. Less is more met deze schrijfmap. 

Bent u ondernemer en wilt u juist over veel mogelijkheden beschikken? De Royale lederen schrijfmap met ringband  van Luigi Raphael is dan wellicht een geschikte schrijfmap voor u. Meer dan genoeg ruimte voor uw visitekaartjes tijdens netwerkmomenten, een ritsvak, 4-gaats ringband, 2 penhouders en een luxe uitstraling. Ideaal voor ondernemers die veel onderweg zijn en afspraken buiten de deur hebben.
 

Afdelingsmedewerker 

Veel verschillende projecten lopen? De Leitz Bebob vergadermap is zeer geschikt voor zowel het organiseren van uw projecten en het maken van notities. Met een ruim compartiment inclusief vier insteekhoezen met index tabs voor een eenvoudige identificatie van de inhoud van uw projecten. Tip: gebruik voor ieder project een andere Leitz schrijfmap en kies uit verschillende kleuren om uw projecten te categoriseren. 

Meer weten over de juiste schrijfmap voor uw functie? Bekijk hier het complete overzicht van schrijfmappen. Ga voor aanschaf van een geschikte schrijfmap naar een kantoorvakhandel bij u in de buurt

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt