Welke presentatieproducten zijn handig voor op kantoor?

Op kantoor kunt u diverse presentatieproducten gebruiken als hulpmiddel. Niet alleen rondom uw werkplek, maar op de diverse locaties binnen uw bedrijf, zoals de presentatieruimte, de vergaderzaal, in de gangen, in de kantine en op de afdelingen binnen uw kantoorpand.

De volgende presentatieproducten zijn handig op kantoor:

Lezenaar

Naast het projectiescherm en de beamer een must-have presentatieproduct voor de presentatieruimte. Op de lezenaar kunt u uw spiekbriefje kwijt, heeft u letterlijk steun tijdens het presenteren en vestigt de aandacht op uw gezicht aangezien een deel van uw lichaam schuil gaat achter de lezenaar. U kunt kiezen voor lezenaars die transparant zijn, of een dichte achterwand hebben. Let bij het kopen van dit presentatieproduct op een in hoogte verstelbare leesplank, om uw houding tijdens het presenteren te optimaliseren.

Schilderij ophangsysteem

Bij presentatieproducten denkt u wellicht niet gelijk aan een ophangsysteem voor schilderijen, maar dit presentatieproduct draagt zeker bij aan de professionele uitstraling van uw kantoorpand. En dat is weer goed voor de presentatie van uw bedrijf!

Tafelnaambord

Hét presentatieproduct tijdens congressen, workshops en vergaderingen waarbij u niet alle personen bij naam kent: het tafelnaambordje Voor een zeer persoonlijke presentatie.

Magnetische papierklem

Een handige tool om uw tekeningen, memo’s, plattegronden, foto’s en posters zichtbaar te presenteren op kantoor is dit presentatieproduct: de magnetische papierklem. Documenten kunt u eenvoudig in de papierklem schuiven en vastklikken, met als voordeel dat u in uw eentje grote posters kunt ophangen zonder hulp van anderen.

Wandrail

Heeft u meerdere documenten te presenteren? Dit handige presentatieproduct voor kantoor is uitermate geschikt voor grote vellen papier zoals landkaarten, tekeningen en flip-overvellen. Geschikt tot vellen van A0-formaat.

Bovenstaande presentatieproducten voor kantoor zijn verkrijgbaar via uw lokale kantoorvakhandel. Vind uw dichtstbijzijnde kantoorvakhandel met behulp van de postcodezoeker

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt