Welke presentatiebanden zijn er allemaal?

Wanneer u een verslag heeft is het belangrijk dat deze netjes bij elkaar gestoken wordt. Als u op het werk of op school regelmatig moet presenteren, wilt u dit in stijl doen. Zorg er daarom voor dat u een professionele uitstraling heeft en de papieren niet los bij elkaar bij heeft, maar stop deze in nette presentatiemappen
 

Soorten presentatiemappen

Er zijn verschillende soorten mappen die u kunt gebruiken tijdens het presenteren van een verslag. We behandelen er een aantal:
  • Snelhechters: Een map met een transparante voorzijde en een papieren identificatiestrook. Op deze stook is het mogelijk om eventueel uw gegevens achter te laten. Verder bevat een snelhechter metalen strips. Deze kunnen gebogen worden zodat het papier, wanneer er gaatjes in zitten, gemakkelijk over de strips kunnen. 
  • Klemmappen: een klemmap heeft meestal een harde achterkant en heeft geen voorkant. Aan de hand van een klem kunt de papier bij elkaar houden. Er bestaan ook klemmappen met een klem aan de zijkant. Deze hebben wel een voorkant en ook een achterkant. 
 

Presentatie ringbanden 

Behalve snelhechters en klemmappen zijn er ook ringbanden. Presentatie ringbanden zijn mappen waar ringen inzitten die uw papier op de juiste plek houden. Deze ringbanden zijn er in verschillende soorten en maten. U kunt hierbij denken aan mappen met twee of vier ringen, maar er bestaan ook mappen met 17 of 23 ringen. Het is net wat u het prettigst vindt. 

Bent u op zoek naar presentatiemappen? Zoek met onze postcodezoeker een kantoorvakhandel bij uw in de buurt. 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt