Welke mopsystemen om te reinigen zijn er?

Er moet op een kantoor of in een bedrijf ook minimaal een keer per week goed schoongemaakt worden. Hier hoort ook het dweilen en reinigen van de vloer bij. Hier zijn verschillende mopsystemen voor die u kunt gebruiken. Maar welke mopsystemen om uw vloer te reinigen kunt u aanschaffen bij uw kantoorvakhandel?
 

Soorten mopsystemen

Wanneer u een kleinschalig bedrijf heeft, is een kleine mop vaak voldoende om de vloer mee te dweilen. U kunt dan verschillende mopsystemen aanschaffen. Denk aan een mopsysteem waar een katoenen of microvezelmop op bevestigt kan worden, of een echte mop met garen. Daar komt bij dat u ook de keuze heeft uit verschillende verrijdbare mopsystemen. Dit is vooral handig wanneer u een redelijk oppervlak moet reinigen.

Wanneer u een kleine ruimte moet reinigen, kunt u ook kiezen voor een mopemmer met korf in plaats van een hele materiaalwagen. In deze korf moet u de mop uitwringen voordat u begint met reinigen.
 

Waarschuwingsbord voor dweilen

Wat verder belangrijk is om aan te schaffen, is een waarschuwingsbord. Dit waarschuwingsbord geeft aan dat de vloer nat is en maakt bezoekers en werknemers hier op attent. Het kan namelijk een probleem zijn wanneer er iemand onderuit gaat op een pas gedweilde vloer. Voorkom dit door het waarschuwingsbord ‘Caution Wet Floor’ aan te schaffen. 

Maar voorkomen is uiteraard beter dan genezen. Wij raden u dan ook aan om pas ná sluitingstijd te beginnen met dweilen. Dit is niet in elk bedrijf mogelijk, maar dweil anders op tijdstippen die wat rustiger zijn.

Wilt u een mopsysteem aanschaffen voor uw bedrijf of meer informatie over schoonmaakmiddelen op kantoor? Vind dan een kantoorvakhandel bij u in de buurt dankzij onze postcodezoeker.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt