Welke mappen worden het meest verkocht?

Uit het grote assortiment mappen van Dé Kantoorvakhandel zijn een aantal mappen ongekend populair. We zetten hier de mappen voor u op een rijtje waar veel vraag naar is:

Best verkochte mappen

ELBA sorteermap

 

Deze sorteermap uit de serie ‘ELBA School life’ is niet allleen handig voor scholieren en studenten, maar ook veel verkocht onder projectmedewerkers en -managers. Deze trendy sorteermap heeft verschillende tabs aan de bovenkant en zijkant om snel en gemakkelijk bij uw documenten te kunnen komen. De inhoud van de map is snel weer te geven via de indexstrook aan de voorkant. Deze map is handig voor onderweg, want de elastieken houden uw documenten netjes op hun plaats.

 

 

Esselte klemmap Vivida

Ideaal voor de presentatie van korte en medium-lange rapporten (maximaal 30 A4 vellen van 80 gram) is de klemmap Vivida van Esselte. In een handige beweging klemt u uw documenten in deze map, zonder de papieren te hoeven perforeren. Met dit snelle, simpele en stijlvolle product, verkrijgbaar in diverse kleuren, weet u zeker dat uw documenten professioneel gepresenteerd worden.

 

 

 

Leitz Bebop documentenmap

 

Deze map van de Leitz Bebop-serie oogt niet alleen vrolijk én zakelijk, hij ligt ook nog eens erg prettig in de hand door de speciale materiaalkeuze in combinatie met de 3D-structuur van de map. Deze zogeheten 3-klepsmap beschermt uw documenten tegen vochtvlekken, vuil en beschadigingen en is de ideale aanvulling voor uw werktas.

 

Jalema insteekmap

De Infinio-lijn van Jalema is een representatieve en documentvriendelijke mappenlijn. Deze mappen zijn zeer geschikt voor het langdurig archiveren van uw documenten, omdat de mappen van zuur- en chloorvrij karton zijn gemaakt en omdat zowel het karton als de hechtmechaniek aan de ICN-eisen voor langdurige archivering voldoet. Deze mappen zijn verkrijgbaar in A4- en in folio (FO) formaat.


Kunt u in deze meest verkochte mappen niet de map(pen) vinden waar u naar op zoek bent? Dé Kantoorvakhandel is de vertegenwoordiger van ruim 600 kantoorvakhandels in Nederland en België. Via één van deze verkooppunten kunt u kiezen uit honderden mappen

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt