Welke formaten steekwagens zijn er?

Naast alle gangbare kantoorartikelen beschikt Dé Kantoorvakhandel, vertegenwoordiger van 600 kantoorvakhandels in Nederland en België, ook over een ruim assortiment facilitaire kantoorartikelen. Hieronder vallen onder andere keuken- en kantine-artikelen, verlichting, en hulpmiddelen voor intern transport zoals (inklapbare) steekwagens, opstapkrukjes en transportkarren. 
 

Formaten steekwagens

Inklapbare steekwagen

Een ideale steekwagen voor bedrijven die weinig opbergruimte hebben is de Perel 80kg opvouwbare en inschuifbare steekwagen. Met maar 5,9 kilogram aan eigen gewicht is deze steekwagen zeer goed hanteerbaar en compact op te bergen. U klapt hem eenvoudig uit en kunt tot een gewicht van 80 kilogram per keer verplaatsen met dit formaat steekwagen. 

Steekwagen perel 80kg opvouwbaar inschuifbaarDe afmetingen van deze steekwagen: 
  • Opengeklapt: 1115 x 400 x 410 mm
  • Gevouwen: 745 x 400 x 180 mm

Niet-inklapbare steekwagen

Wanneer u liever kiest voor een steekwagen met het frame uit één geheel, dan raadt Dé Kantoorvakhandel u de Pearl 1918-7 180kg steekwagen aan. Deze steekwagen kan worden gebruikt voor het grote geschut aan te verplaatsen materiaal: met een laadvermogen van 180 kilogram per keer kunt u uw intern transport eenvoudig organiseren. De stevige luchtbanden bieden extra comfort tijdens het rijden met deze steekwagen. 

Steekwagen 1918-7 180kg 1170x495x510mmDe afmetingen van deze steekwagen:
  • 170 x 500 x 510 mm
Wilt u aanvullende informatie over het gebruik van de juiste steekwagen voor uw bedrijf ontvangen? Ga voor een uitgebreid advies en aankoop van een steekwagen naar uw dichtstbijzijnde kantoorspecialist

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt