Welke facilitaire voorzieningen heb ik nodig voor de bezoekers van een congres?

Facilitaire voorzieningen zijn op kantoor al onmisbaar, maar ook zeker op een congres. De bezoekers van een congres kunnen natuurlijk niet zonder facilitaire voorzieningen. Zorg er daarom altijd voor dat de facilitaire voorzieningen op uw congres in orde zijn. Maar welke voorzieningen heeft u eigenlijk allemaal nodig?

Drie categorieën facilitaire voorzieningen

Er zijn drie categorieën waarin u facilitaire kantoorartikelen kunt plaatsen. Dit zijn de volgende drie categorieën:

  • Hygiëne
  • Veiligheid
  • Fijne werkplek
Facilitaire voorzieningen zorgen ervoor dat uw congres een stuk aangenamer wordt voor de bezoekers. Zorg er dus ten allen tijden voor dat de facilitaire voorzieningen goed geregeld zijn voor de bezoekers van een congres! Facilitaire voorzieningen zijn te vinden onder facilitaire artikelen.


Voorbeelden facilitaire voorzieningen

Onder facilitaire voorzieningen bij een congres valt een aantal zaken die eigenlijk voor zich spreken. Juist omdat deze zaken voor zich spreken worden ze vaak vergeten. Denk bijvoorbeeld aan de veiligheid op een congres, afvalbakken, schoonmaakartikelen, bewegwijzering, EHBO-artikelen en verlichting. Maar ook klokken, elektra en kapstokken behoren tot facilitaire voorzieningen op een congres. Zorg dat u deze zaken goed geregeld heeft voor de bezoekers van uw congres.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt