Welke Canon cartridges zijn er?

Cartridges komen voor bij de inkjetprinters. Ze zijn uitneembaar en vervangbaar. Een cartridges is er in verschillende soorten. Per merk zijn er verschillende cartridges beschikbaar. We lichten de Canon cartridges toe.

Welke canon cartridges zijn er?

Er zijn verschillende soorten cartridges beschikbaar. Er worden er een aantal behandeld:

  • CLI- 8 cartridges. Het opvallende aan deze CLI cartridges is, is dat er negen verschillende kleuren cartridges zijn. Hierbij worden de multipacks niet meegeteld. Naast de normale kleuren, cyaan, magenta, yellow en twee zwarte cartridges, is er ook rood, foto cyaan en foto magenta.   
  • PGI- serie cartridges. Deze cartridges zijn tevens in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo zijn ze bijvoorbeeld in het geel, zwart en blauw verkrijgbaar.
  • BCI-serie cartridges. Evenals de vorige series zijn deze ook in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Multipack

Canon biedt eveneens multipack cartridges aan. De multipack van de CLI-serie bevat acht verschillende kleuren. Het is ook mogelijk om een multipack van twee cartridges te kopen. Deze bevatten dan de kleur zwart en heeft een cartridges met de kleur.

Cartridge selector

Komt u er niet uit welke cartridge u nodig heeft? Met de cartridge selector kunt u gemakkelijk zoeken welke cartridge het beste bij uw printer past.

Bent u op zoek naar een Canon cartridge en weet u niet waar u ze moet halen? Kijk dan op onze postcodezoeker voor een kantoorvakhandel bij u in de buurt.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt