Welke Brother cartridges zijn er?

Brother is een van de bekendste merken van printers, kopieermachines en andere kantoormachines. Brother heeft daarom ook een aan een uitlopend assortiment aan (toner) cartridges. Want u wilt natuurlijk dat het apparaat goed blijft functioneren en daar is de juiste cartridge voor nodig. Kijk daarom goed welke cartridge er in uw printer past. U kunt hiervoor de cartridgeselector gebruiken om te zien welke cartridge in uw Brother printer past. Tevens staat bij de compatibiliteit beschreven voor welke printer de cartridge geschikt is.
 

Verschillende cartridges

Allereerst zijn er een aantal verschillende Brother printers, van laserprinter tot A3 printer. Brother biedt printers voor op kantoor met meerdere werkgroepen, mobiele printers of bijvoorbeeld een compacte all-in-one printer voor thuis.  De Brother printers behoeven allen een ander soort (toner) cartridge. Naast toners van Brother zijn er ook verschillende cartridges van Brother te verkrijgen van dit merk.

Brother biedt de volgende cartridges aan:
  • Voor de laserprinter heeft u een Brother laserprinter toner cartridge nodig.
  •  
  • Een Brother inkjetprinter behoeft een inkjet cartridge. Deze cartridge is te verkrijgen in de kleuren: blauw, geel, rood en versies ervan zoals licht en donkerrood.
  •  
  • Er zijn ook cartridges met verschillende kleuren in één; zwart en drie kleuren.

Brother supplies nodig?


Naast cartridges kan een Brother printer ook bijvoorbeeld een (nieuwe) opvangbak nodig hebben. Voor de verschillende onderdelen voor Brother printers kunt u terecht bij uw dichtstbijzijnde kantoorvakhandel. U vindt deze met de postcodezoeker.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt