Welke artikelen van CleverPack zijn handig voor een verhuizing?

Bij een verhuizing komt een hoop kijken. Of het gaat om een persoonlijke verhuizing, of de verhuizing van een bedrijf, de verpakkingsmaterialen die u daarvoor nodig heeft zijn vergelijkbaar. Breekbare spullen moeten veilig worden verpakt, terwijl het voor documenten belangrijk is dat ze tijdens de verhuizing geordend en bij elkaar blijven. CleverPack heeft een groot aanbod in artikelen die handig zijn voor een verhuizing.
 

Een goede voorbereiding is het halve werk

Wanneer er een verhuizing op de planning staat, kan een goede voorbereiding een hoop gedoe schelen tijdens het verhuizen. Door vooraf te plannen wat u waarmee inpakt, en wat u daarvoor nodig heeft, zit u tijdens de verhuizing niet verlegen om materiaal. In ieder geval zijn sterke kartonnen dozen en verpakkingsdozen belangrijk. CleverPack heeft verhuisdozen van 480x320x360mm. Deze verhuisdozen zijn zonder tape te sluiten en zijn voorzien van handgrepen. Door de voorbedrukte vakken kunt u gemakkelijk aangeven voor welke bestemming de verhuisdoos bedoeld is.

Wat betreft het inpakken van de kartonnen dozen, zijn er een aantal tips. Voor breekbare spullen kunt u luchtkussenfolie aanschaffen om deze extra te beschermen. Pak elk breekbaar item apart in, zodat ze goed beschermd worden en niet kunnen beschadigen. Door breekbare spullen over meerdere dozen te verdelen, verkleint u de kans dat alle breekbare inboedel sneuvelt tijdens de verhuizing. In het assortiment van CleverPack vindt u ook signaalstickers. Deze stickers geven aan of er breekbare inhoud in de verhuisdoos zit. Zo weten de verhuizers met welke dozen ze extra voorzichtig moeten omgaan.
 

Papierwerk veilig verhuizen

Bij het verhuizen van een kantoor gaan niet alleen alle computers en inboedel mee, maar ook allerlei belangrijke documenten en mappen krijgen een nieuwe plek. Deze kunt u veilig meenemen in ordnerdozen en paraatdozen. Door mappen en documenten goed bij elkaar te houden, kunt u op de nieuwe plek weer gelijk aan de slag. Daarbij is het belangrijk dat papieren documenten tijdens de verhuizing ook op de juiste afdeling onbeschadigd aankomen. Door hiervoor het verpakkingsmateriaal van CleverPack te gebruiken, weet u zeker dat er tijdens de verhuizing geen papierwerk verloren gaat.

Op onze website kunt u meer handige tips vinden voor het verhuizen van belangrijke en breekbare spullen. Heeft u andere vragen of wilt u graag advies? Dan kunt u gerust contact opnemen met de specialisten van Dé Kantoorvakhandel. Wij helpen u graag bij al uw kantoor gerelateerde vragen. Of ga langs bij een kantoorvakhandel bij u in de buurt.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt