Welke alternatieven zijn er voor de klassieke gloeilamp?

De klassieke gloeilamp ligt al een poos niet meer in de winkelschappen. Gelukkig zijn er inmiddels verschillende duurzame alternatieven voor de klassieke gloeilamp. Dé Kantoorvakhandel zet de alternatieven van de klassieke gloeilamp voor u op een rij.
 

Alternatieven klassieke gloeilamp

Halogeenlamp phi eco classic 28w a55Alternatief #1: de halogeenlamp

Met een levensduur van 2000 uur zijn halogeenlampen ideale lampen voor diverse soorten kantoorverlichting, zoals plafonnières en vloerlampen. Naast de lange levensduur is het grote voordeel van halogeenlampen de mogelijkheid om te lamp te dimmen. Dit maakt de halogeenlamp een goed alternatief voor de klassieke gloeilamp en uiterst geschikt voor verlichting in ruimtes waar niet gewerkt wordt, zoals gangen en sanitaire ruimtes. Kies voor een halogeenlamp met de uitstraling van de klassieke gloeilamp, zoals de Philips Phi Eco Classic.
 

Alternatief #2: de spaarlamp

Energiezuinige lampen als onderdeel van uw kantoorverlichting? Er zijn zelfs spaarlampen verkrijgbaar met een levensduur van 15.000 uur. Spaarlampen zijn niet dimbaar en zijn via één van onze verkooppunten verkrijgbaar in 2-pins of in een 4-pins model.
 

Ledlamp philips bulb 8w e27Alternatief #3: de ledlamp

Wanneer u uw kantoorverlichting echt energiezuinig wilt maken kiest u voor ledverlichting. Deze duurzame lampen zijn dimbaar en hebben een gemiddelde levensduur van 50.000 uur! Ledlampen zijn duurder in aanschaf dan spaarlampen en halogeenlampen, maar gaan jaren mee waardoor u uiteindelijk vaak goedkoper uit bent dan met lampen die qua gebruik lijken op de klassieke gloeilamp. 


Wilt u meer weten over goede alternatieven voor de klassieke gloeilamp? Bij een kantoorvakhandel bij u in de buurt vindt u, naast de 'standaard' kantoorartikelen, ook een ruim assortiment aan facilitaire kantoorproducten zoals diverse soorten lampen. Ga voor deskundig advies en aanschaf van duurzame verlichting naar uw dichtstbijzijnde verkooppunt

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt