Welk verzendmateriaal heeft CleverPack?

CleverPack heeft een uitgebreid assortiment aan verzendmateriaal en luxe verpakkingsmateriaal. In dit assortiment kunt u precies vinden wat u nodig heeft voor het verzenden van allerlei pakketten. Op onze website kunt u het gehele assortiment van CleverPack bekijken, evenals de verkooppunten waar u terecht kunt voor het aanschaffen van CleverPack verzendmateriaal.
 

Veilig en betrouwbaar

Het verzendmateriaal van CleverPack is veilig en betrouwbaar. Wanneer u een grote verzending moet doen van bijvoorbeeld belangrijke documenten, is het wel zo fijn om te weten dat deze goed zullen aankomen bij de ontvanger. Daarvoor heeft u verpakkingsmateriaal nodig van hoge kwaliteit, zodat de inhoud van het pakket onbeschadigd blijft. U neemt dan een juiste beslissing door te kiezen voor het verzendmateriaal van CleverPack. De sterke dozen en verzendkokers beschermen de verzending en zullen de inhoud heel bij de ontvanger afleveren.

U kunt bij CleverPack kiezen voor verschillende verzendmaterialen. Er zijn bijvoorbeeld de verzendkokers voor a0, a1, a2 en a3 documenten. Deze verzendkokers zijn ideaal voor het verzenden van opgerolde posters, foto’s en ander drukwerk. De kokers zijn inclusief doppen, zodat u ze veilig en netjes kunt afsluiten. Wilt u documenten of bijvoorbeeld folders liever niet oprollen, dan kunt u kiezen voor een paraatdoos. Dit zijn rechthoekige dozen van sterk karton met een los deksel. Deze dozen zijn er in verschillende afmetingen, vanaf 500 vellen tot 1000 vellen. Op die manier kunt u grote documenten in één keer versturen, zonder dat het papier kreukelt of beschadigd raakt.
 

Aanvullende accessoires

CleverPack biedt niet alleen voor verpakkingsmateriaal goede oplossingen. Ook voor allerlei accessoires die van pas komen bij verzendingen kunt u bij dit merk terecht. CleverPack heeft een breed assortiment van aanvullend materiaal zoals luchtkussenfolie, bindstrips, klittenband, rekwikkelfolie, signaaletiketten, verpakkingsplakband en meer. Met dit materiaal kunt u het pakket van inhoud tot verpakking helemaal compleet maken. Met het verpakkingsplakband kunt u dozen goed afsluiten, en luchtkussenfolie zorgt ervoor dat kwetsbare inhoud van bijvoorbeeld een verhuisdoos tijdens transport beschermd blijft. Door rekwikkelfolie te gebruiken, kunt u pallets inpakken, of dozen die u extra beveiliging wilt geven. Van verzending tot aankomst, met het luxe verpakkingsmateriaal van CleverPack blijft het pakket de gehele reis goed beschermd.

Voor meer informatie of professioneel advies kunt u via onze postcodezoeker een kantoorvakhandel bij u in de buurt vinden.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt