Welk kantoormeubilair is onmisbaar voor mijn thuiskantoor?

Om goed vanuit huis te werken voor uw werkgever of eigen onderneming is een apart ingerichte werkkamer een must. Bij de inrichting van uw thuiskantoor komt een hoop kantoormeubilair kijken. Dé Kantoorvakhandel geeft u een aantal tips voor kantoormeubilair dat niet mag ontbreken om efficiënt te werken. De hippe uitstraling daarnaast is mooi meegenomen!
 

Kantoormeubilair voor werkplek

Kantoormeubilair voor uw werkplek. Naast een tafel of bureau is het belangrijk te beschikken over een goed instelbare bureaustoel. Dé Kantoorvakhandel geeft u advies waar u op moet letten bij het kopen van een bureaustoel. Behalve het instellen van de juiste zithoogte en zitdiepte is ook de afstand tot het beeldscherm en toetsenbord van belang. Lees hier meer over in het artikel 'Hoe optimaliseer ik mijn werkhouding achter de computer?'. Goed kantoormeubilair is belangrijk voor het voorkomen van onder andere nek- en rugklachten tijdens het werken aan een bureau. 
 

Opbergmogeljkheden

Voor het opbergen van uw documenten zijn er talloze handige en trendy opbergmogelijkheden. Dit soort klein kantoormeubilair en kantooraccessoires zorgen voor een efficiënte manier van werken. De Leitz WOW-ladenbox bijvoorbeeld, met meerdere laden voor het georganiseerd en afgeschermd opbergen van uw documenten. Het grote voordeel van deze Leitz WOW-serie is dat u uw hele thuiskantoor met kantoormeubilair kunt opfrissen met dezelfde uitstraling; pennenbakje, prullenbak, nietmachine, perforator, ordners, bureaustandaard voor uw iPad en nog veel meer kantoorartikelen. Dit geeft een rustige uitstraling, zodat u zich nog meer kunt focussen op uw werk. 

Meer weten over kantoormeubilair voor uw thuiskantoor? Ga voor advies en aanschaf van kantoormeubilair naar een kantoorvakhandel bij u in de buurt. Dit soort klein kantoormeubilair en kantooraccessoires zorgen voor een efficiënte manier van werken. De Leitz WOW-ladenbox bijvoorbeeld, met meerdere laden voor het georganiseerd en afgeschermd opbergen van uw documenten. Het grote voordeel van deze Leitz WOW-serie is dat u uw hele thuiskantoor met kantoormeubilair kunt opfrissen met dezelfde uitstraling; pennenbakje, prullenbak, nietmachine, perforator, ordners, bureaustandaard voor uw iPad en nog veel meer kantoorartikelen. Dit geeft een rustige uitstraling, zodat u zich nog meer kunt focussen op uw werk. 

Meer weten over kantoormeubilair voor uw thuiskantoor? Ga voor advies en aanschaf van kantoormeubilair naar een kantoorvakhandel bij u in de buurt

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt