Een weekagenda printen?

Een weekagenda printen? Het is handig om een weekagenda te gebruiken. Wanneer u een weekagenda gebruikt kunt u eenvoudig bijhouden wat voor taken u op de agenda heeft staan. Op deze manier verkleint u de kans dat u een vergadering of belangrijke afspraak vergeet. 

Dé Kantoorvakhandel geeft u handige tips, zodat u gemakkelijk en snel een weekagenda kunt creëren en kunt printen. 


Een weekagenda maken

Het maken van uw eigen weekagenda kunt u doen met de programma’s Word of Excel. Deel de weekagenda per dag in en geef het weekend desnoods een grijs vlak. 


Een weekagenda printen

Voor het uitprinten van een weekagenda is het niet nodig om een A3-printer aan te schaffen. Ook een gewone, multifunctionele printer is voldoende om uw weekagenda te kunnen printen. Wanneer u uw weekagenda print op A3-formaat is dit erg handig voor op kantoor. Zo hebben u en uw collega’s een duidelijk overzicht van wat er in de desbetreffende week staat te gebeuren. Daarom is het erg handig om een weekagenda te printen. 
Weekagenda kopen

Natuurlijk zijn weekagenda’s ook op andere manieren te verkrijgen. Zo is het ook mogelijk om een standaard/voorgedrukte weekagenda te kopen in uw lokale kantoorvakhandel. Deze keuze scheelt u tijd, want zo hoeft u de weekagenda niet zelf te ontwerpen en is er meer tijd beschikbaar voor uw werk. 

Bezoek een kantoorvakhandel bij u in de buurt. Aan de hand van de postcodezoeker vindt u eenvoudig de dichtstbijzijnde kantoorvakhandel. 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt