Wat zijn tips voor een kleine attentie op Secretaressedag?

De derde donderdag van april is uitgeroepen tot Nationale Secretaressedag. Op deze dag kunt u op een speciale manier uw waardering uitspreken voor het werk van uw grootste zakelijke steun en toeverlaat; uw secretaresse. Vergeet uw secretaresse niet te voorzien van een cadeautje. Dé Kantoorvakhandel geeft u tips voor Nationale Secretaressedag. 


Nationale Secretaressedag

Cadeautips voor Nationale Secretaressedag

Algemene cadeaus voor Nationale Secretaressedag zijn chocolade, een massagebon, een kledingbon of bloemen. Heeft uw secretaresse dit vorig jaar al gekregen op Nationale Secretaressedag? Denk ook eens aan luxe pen met gegraveerd compliment of aan een goede fles wijn. Dé Kantoorvakhandel beschikt over een ruim assortiment kwaliteitswijnen. Naast een cadeau voor Nationale Secretaressedag zijn deze wijnen van het gespecialiseerde wijnhuis Schuttelaar ook zeer geschikt als relatiegeschenken. Handig dus om op voorraad te hebben. 

Probeer te achterhalen wat uw secretaresse graag doet als ze een avondje uit gaat. Zo kunt u uw cadeau op Nationale Secretaresse echt persoonlijk maken. 
 

Cadeautjes om uit te pakkenCadeauzak  12x18cm stewo cadeau

Een cadeau wordt pas echt leuk om uit te pakken op Nationale Secretaressedag met sierlijk cadeaupapier of een mooi cadeautasje.

Naast de cadeaus op Nationale Secretaressedag is het natuurlijk ook zeer waardevol om uw secretaresse op een andere dag in het jaar eens extra in het zonnetje te zetten. Wilt u meer weten over kantoorartikelen die geschikt zijn voor Nationale Secretaressedag? Ga voor advies en verkoop van cadeaus voor Nationale Secretaressedag en andere kantoorartikelen naar een kantoorvakhandel bij u in de buurt.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt