Wat zijn facilitaire kantoorartikelen?

Tegenwoordig kunt u, naast ‘standaard’ kantoorartikelen, ook voor een uitgebreid facilitair assortiment terecht bij een kantoorvakhandel bij u in de buurt. Hieronder vindt u facilitaire artikelen die u bij één van onze 600 verkooppunten kunt vinden.

Wat zijn facilitaire kantoorartikelen?

Maar wat zijn facilitaire kantoorartikelen nou precies en wat valt hier precies onder? Er zijn veel facilitaire kantoorartikelen die u kunt gebruiken op kantoor. Tevens zijn er onder facilitaire kantoorartikelen ook weer verschillende categorieën. Lees snel verder welke artikelen er onder facilitaire kantoorartikelen vallen:
 

Keuken- en kantine-artikelen

Denk bij keuken- en kantine-artikelen aan alle producten die u nodig heeft om uw bedrijfskeuken of bedrijfskantine in te richten: koffieautomaten, dranken, servies en soep is een greep uit ons assortiment.

As-, papier- en afvalbakken

Onder facilitaire kantoorartikelen rekenen we ook asbakken, papierbakken en afvalbakken; voor een schone werkomgeving.

Schoonmaakartikelen

Ook schoonmaakartikelen voor uw bedrijfspand ontbreken niet in ons assortiment facilitaire producten: mopsystemen, stofzuigers, schoonmaakmiddelen en zelfs wasmiddelen zijn verkrijgbaar via uw lokale kantoorvakhandelaar.

Veiligheid

Producten die de veiligheid van u, uw medewerkers en eventuele bezoekers bevorderen, zoals poeder- en schuimblussers.

Batterijen

Onder facilitaire kantoorartikelen worden onder andere batterijen gerekend. Zorg voor een goede voorraad batterijen voor de apparaten die u ondersteunen in uw werkzaamheden.

Electra

Tafelcontactdozen en verlengkabels zijn handig om in elk pand aanwezig te hebben. Ook voor facilitaire artikelen zoals producten gerelateerd aan elektra kunt u naar een kantoorvakhandel gaan.

Wegbewijzering

Met deze producten voor wegbewijzering uit het assortiment faciltaire kantoorartikelen weten alle gebruikers van uw gebouw snel waar de toiletten zijn, welke ruimtes vrij voor gebruik zijn, en welke ruimte er achter welke deur schuil gaat.

Vitrines

Vitrines en infokasten kunnen een welkome aanvulling zijn op de inrichting van uw gebouw. Ook deze producten vallen in de categorie facilitaire kantoorartikelen.

Brandwerende en inbraakwerende kasten

Ga voor een groot assortiment brand- en inbraakwerende kasten naar een kantoorvakhandel bij u in de buurt. Zijn staan met hun team voor u klaar met deskundig advies over deze en andere facilitaire kantoorartikelen.

Diversen

Producten voor intern transport zoals steekwagentjes, maar ook kunstplanten, opstapkrukjes en wandbrievenbussen vallen onder de categorie facilitaire kantoorartikelen > diversen.

EHBO-artikelen

Uw gebouw kan niet zonder EHBO-artikelen. Geschikt voor gebruik door personeel met een EHBO- of BHV-diploma.

Verlichting

In het assortiment facilitaire kantoorartikelen mag verlichting niet ontbreken. Volledige lampen voor de verlichting van uw werkzaamheden, of losse lampen wanneer u een lamp wilt vervangen.

Ventilatoren

Ideaal wanneer de zomerse temperaturen oplopen en u de warmte niet uit uw gebouw kunt krijgen: ventilatoren of airco’s.

Bureaustoelen

Ga voor advies of aanschaf van bureaustoelen naar een kantoorvakhandel bij u in de buurt. Een goede bureaustoel draagt bij aan een optimale werkhouding.

Archiefkasten

Berg uw mappen, ordners en andere zaken netjes op met deze facilitaire kantoorartikelen. Archiefkasten zijn verkrijgbaar in de vorm van ladekasten, roldeurkasten en schuifdeurkasten.

Klokken

Laat uw personeel en bezoekers bij de tijd blijven met een selectie klokken.Naast wandklokken kunt u ook voor een tijdregistratiesysteem voor in- en uitklokken terecht bij een kantoorvakhandel bij u in de buurt.

Kapstokken

Ook kapstokken vallen onder het assortiment facilitaire kantoorartikelen.


Meer informatie

Wilt u meer weten over facilitaire artikelen voor op kantoor? Ga voor aanschaf of meer informatie naar één van onze 600 verkooppunten.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt