Wat zijn de belangrijkste kantoorartikelen voor mijn bedrijf?

Wanneer u uw werkplek gaat inrichten zijn kantoorartikelen hier een belangrijk onderdeel van. Dé Kantoorvakhandel zet voor u de belangrijkste kantoorartikelen op een rij, zodat u niets zult vergeten.
 

Belangrijkste kantoorartikelen

Denk aan de volgende belangrijke kantoorartikelen:


ICT-accessoires

Belangrijke kantoorartikelen om niet te vergeten zijn ICT-accessoires zoals data-opslagmiddelen, computeraccessoires en -onderdelen en niet te vergeten; ergonomische hulpmiddelen. 


Toners en cartridges

Onder belangrijke kantoorartikelen vallen ook zeker toners en cartridges voor respectievelijk uw laserprinter of inkjetprinter. Zorg dat u altijd een voorraad van deze kantoorartikelen hebt liggen om vertraging te voorkomen.


Kantoormachines

Kantoormachines maken een belangrijk onderdeel uit van uw kantoorinrichting. Apparaten voor kopiëren, printen, scannen, faxen en niet te vergeten papiersnijders, lamineermachines en papiervernietigers om uw belangrijkste documenten te kunnen vernietigen.


Presenteren

Een groot deel van de belangrijkste kantoorartikelen hebben te maken met het thema presenteren. Projectoren en presentatiesystemen om uw presentatie helder over te brengen op uw publiek. 


Papierwaren

Belangrijke kantoorartikelen waar u niet zonder kunt op uw werkplek zijn papierwaren: print- en kopieerpapier, schrijfblokken, memoblaadjes en nog veel meer kantoorartikelen. 


Kantoorbenodigdheden

Denk bij kantoorbenodigdheden aan de volgende belangrijke kantoorartikelen: bureau-artikelen, nietmachines, perforators, paperclips, plakband en andere handige kantoorartikelen die u snel bij de hand wilt hebben. 


Opbergen

Kantoorartikelen voor het opbergen van uw documenten en kantoorspullen vormen een belangrijk onderdeel van uw kantoorinrichting. Denk aan ordners, (hang)mappen, tabbladen en diverse archiveringsmiddelen. 


Schrijfwaren

Naast algemene schrijfwaren zoals pennen en potloden zijn ook de volgende kantoorartikelen belangrijk om op te nemen in uw kantoorinrichting: luxe schrijfwaren, viltstiften, markeerstiften, correctiemiddelen en tekenmaterialen zoals gummen, linialen en scharen. 


Postverwerking en postverpakking

Gaat u regelmatig post versturen? Kantoorartikelen voor postverwerking en postverpakking zijn in dat geval een belangrijke aanvulling op uw kantoorinrichting. De belangrijkste kantoorartikelen hierin zijn: enveloppen, verpakkingsmaterialen, stempels, postkamermachines en brieven- & pakketwegers. 


Facilitaire kantoorartikelen

U denkt bij belangrijkste kantooartikelen waarschijnlijk niet direct aan facilitaire kantoorartikelen, zoals koffie en thee, schoonmaakartikelen en verlichting. Ook deze kantoorartikelen vormen een belangrijk onderdeel van uw kantoorinrichting. 


Stationery

De belangrijkste kantoorartikelen uit de categorie stationery zijn cadeau- en inpakpapier, papierwaren om te bewaren zoals vriendenboekjes en dagboeken en diverse hobby artikelen. 

Wilt u meer weten over de belangrijkste kantoorartikelen die voor u relevant zijn? Ga voor advies en verkoop naar uw dichtstbijzijnde kantoorvakhandel. Of lees: Welke kantoorartikelen zijn handig om op voorraad te hebben?

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt