Wat zijn Canon PIXMA printers?

De Pixma-serie van Canon is een uitgebreide productlijn met topkwaliteit inkjetprinters voor zowel thuis als in kleine kantoren. De prachtige printkwaliteit, gebruiksvriendelijke software en de mogelijkheden om snel een eenvoudig te printen maken zijn enkele kenmerken van de Canon Pixma printers. 


 

Canon Pixma: power to your next step

Voordelen Canon Pixma printers

Naast de hoge printkwaliteit, de gebruiksvriendelijkheid en het snel en eenvoudig kunnen printen zijn er nog meer voordelen om voor een Canon Pixma printer te kiezen:
  • Keuze uit Canon Pixma inkjetprinters of veelzijdige All-in-Ones. 
  • De Canon Pixma inkjetprinters staan bekend om hun geweldige fotoprint-eigenschappen.
  • Eenvoudig om zelf uw haarscherpe brochures en flyers te printen.
  • Canon Pixma Printers die beschikken over Pixma Cloud Link kunt u vanaf uw smartphone of tablet aansturen, ook als uw onderweg bent.
Multifunctional canon pixma mg7150 zwartDe Canon Pixma MG7150 is een hoogwaardige All-in-One met 6 inkjetcartrigdes, touchscreenbediening en waarmee u kunt printen en scanennen vanaf uw smartphone en vanuit de cloud. 

Wilt u meer weten over de Pixma-producten van Canon? Ga naar de Canon merkenpagina voor meer informatie. Voor advies en verkoop van kantoorartikelen zoals Canon Pixma printers kunt u terecht bij een kantoorvakhandel bij u in de buurt

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt