Wat kan ik verzenden met luchtkussen enveloppen van CleverPack?

Wanneer u iets kleins moet verzenden dat in een envelop past, maar ook breekbaar is, dan kiest u liever niet voor een gewone papieren envelop. Luchtkussen enveloppen zijn dan een goede oplossing. Deze enveloppen hebben zachte luchtkussentjes van binnen, zodat de inhoud van de envelop beschermd wordt en niet kan beschadigen. CleverPack heeft een uitgebreid assortiment aan luchtkussen enveloppen in allerlei soorten en maten.
 

Vergroot de attentiewaarde van uw verzending

Met de luchtkussen enveloppen van CleverPack kunt u van alles verzenden. De enveloppen zijn er in de maten 180x250 mm en 230x324 mm. De enveloppen zijn bijvoorbeeld geschikt voor het verzenden van kleine attenties, persoonlijke boodschappen en cadeautjes. Wanneer u bijvoorbeeld een attentie of reclamemateriaal wilt verzenden aan een klant, maar hiervoor niet langs kunt gaan, zijn luchtkussen enveloppen de juiste oplossing. De luchtkussen enveloppen van CleverPack hebben een glanzende metallic look in de kleuren goud, zilver en zwart. Zo krijgt het pakje een luxe, maar ook vrolijke uitstraling. Op die manier verhoogt u de attentiewaarde van de verzending. De ontvanger onthoudt zo niet alleen de inhoud van de envelop, maar ook de verpakking waarin het is gearriveerd. En zo vergroot u ook weer de kans dat de ontvangende klant uw bedrijf niet vergeet. 

Door voor een luchtkussen envelop van CleverPack te kiezen, weet u zeker dat uw verzending goed beschermd blijft. De enveloppen zijn waterafstotend en kunnen niet scheuren. Zo hebben invloeden van buitenaf geen effect op de inhoud van de envelop. Met dit luxe verpakkingsmateriaal kunt u producten veilig verzenden.
 

Op zoek naar meer verpakkingsmateriaal?

Heeft u naast luchtkussen enveloppen ook ander verpakkingsmateriaal nodig? CleverPack heeft een uitgebreid assortiment aan verzend- en verpakkingsmateriaal. Van vrachtbrieven tot paraatdozen, met dit materiaal bent u verzekerd van een veilige verzending. Het uitgebreide assortiment van CleverPack kunt u bekijken op onze website. Op die manier kunt u eerst het aanbod bekijken, en daarna kiezen voor een verkooppunt bij u in de buurt. Door uw postcode in de zoekfunctie in te vullen, ziet u snel bij welke kantoorhandelaren in uw regio u terecht kunt voor verpakkingsmateriaal van CleverPack. Voor vragen of advies over de kantoorartikelen die u vindt op onze website, kunt u terecht bij uw plaatselijke kantoorvakhandelaar.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt