Wat moet ik weten over knutselen met kantoorartikelen?

Knutselen met kantoorartikelen is leuk! Ga alleen of met collega’s creatief aan de slag met kantoorartikelen. Knutselen met kantoorartikelen levert grappige, maar ook praktische nieuwe toepassingen op van bijvoorbeeld paperclips en viltstiften. Maar wat moet u precies weten over knutselen met kantoorartikelen?
 

Knutselen met kantoorartikelen

Kantoorartikelen zijn niet alleen goed voor het oorspronkelijke gebruiksdoel, maar kennen ook allerhande creatieve toepassingen. Met een viltstift en een rolletje plakband maakt u bijvoorbeeld eenvoudig uw eigen tape. Ook sneakers kunt u personaliseren met de juiste viltstift. Saaie grijze nietjes maakt u feestelijk goud met een spray en paperclips veranderen met simpele handelingen in hartjes. Kortom, knutselen met kantoorartikelen biedt volop mogelijkheden. Denk ook eens aan knutselen met papier, stempels of papierklemmen.
 

DIY inspiratie

Knutselen, of Do It Yourself (DIY), met kantoorartikelen vergt een flinke dosis creativiteit. Op zoek naar inspiratie om aan de slag te gaan? Dé Kantoorvakhandel heeft allerlei leuke, originele en praktische ideeën voor knutselen met kantoorartikelen voor u verzameld op Pinterest.

Jeuken uw handen en bent u enthousiast geworden over knutselen met kantoorartikelen? Alles wat u nodig heeft vindt u bij uw lokale kantoorvakhandelaar. Met onze postcodetool vindt u eenvoudig een winkel bij u in de buurt. Zo kunt u vanmiddag nog beginnen!

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt