Wat moet ik weten over kantoorgrappen?

Kantoorgrappen. Iedereen heeft er wel eens eentje uitgehaald en iedereen was ooit gewillig slachtoffer. Een lolletje op zijn tijd moet kunnen. Maar welke kantoorgrappen zijn geschikt voor op kantoor? En wat moet u weten als u een kantoorgrap wilt uithalen? Dé Kantoorvakhandel vertelt u welke kantoorartikelen van pas komen bij kantoorgrappen.
 

Kantoorhumor

Kantoorhumor is een breed begrip. Kantoorgrappen met pepermuntjes in plaats van koffiecreamer, een scheetkussen op een bureaustoel of een telefoon vol met elastiekjes zijn van alle tijden. Sinds de komst van het internet hebben kantoorgrappen ook een andere wending gekregen. Kantoormedewerkers verspreiden online ook allerlei grappige plaatjes of hebbedingen in het kader van kantoorhumor. Deel uw kantoorgrappen online en inspireer anderen!
 

Grappige kantoorartikelen

Transformeer uw multifunctional met een papieren gebit tot een alles verslindend monster of plak het bureau van uw collega vol met Post-it notes. Grappige of ongelukkige uitspraken van collega’s noteert u in een handig notitieboekje. Deze, en vele andere, grappige kantoortaferelen heeft Dé Kantoorvakhandel voor u verzameld op Pinterest. Hier vindt u alles wat u nodig heeft om een goede kantoorgrap uit te halen en  uw collega’s aan het lachen te maken.

Heeft u de kantoorartikelen die nodig zijn voor kantoorgrappen niet meer op voorraad? U kunt altijd terecht bij uw lokale kantoorvakhandelaar. Met onze postcodetool vindt u eenvoudig een winkel bij u in de buurt.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt