Wat is vulpeninkt?

Vulpeninkt wordt gebruikt voor het schrijven met vulpennen. De vulpeninkt bestaat uit een aantal bestanddelen die er voor zorgen dat u gemakkelijk kunt schrijven met een vulpen. Het voordeel van een vulpen is dat u de pen niet weg hoeft te gooien wanneer deze op is. U kunt eenvoudig de vulpeninkt die u in de vulpen vindt vervangen. 

In dit artikel vertellen wij u meer over vulpennen, vulpeninkt en het gebruik van vulpennen en vulpeninkt. 
 

Vulpen, een echte kwaliteitspen

Wanneer u op zoek bent naar een mooie, duurzame kwaliteitspen zit u met een vulpen goed. Een vulpen zorgt voor een professionele uitstraling en gaat lang mee. Indien de vulpeninkt in uw vulpen op is vervangt u namelijk eenvoudig de vulpeninkt voor een nieuwe. 

Natuurlijk zijn er vulpennen in allerlei soorten en maten. Tevens vindt u daarbij de bijbehorende vulpeninkt die ieder hun eigen voordelen hebben. Met een vulpen met een dikkere punt, maakt u een vettere lijn. Met een vulpen met een dunnere punt maakt u een dunne lijn. 
 

Vulpeninkt voor iedere vulpen

Vulpeninkt bestaat uit een aantal bestanddelen waardoor u het mooie effect van het schrijven met vulpeninkt krijgt. Vulpeninkt bestaat namelijk uit gezuiverd water met kleurstoffen, een schimmelwerend middel en extra pigmentstoffen om de duurzaamheid van de vulpeninkt te verlengen. 

In bepaalde soorten vulpeninkt vindt u roet als kleurmiddel. Roet geeft bij de kleur zwarte vulpeninkt een extra diepe tint. 

Uiteraard zijn zowel de vulpennen als de verschillende inkten in diverse kleuren te bestellen. Wat uw smaak en wensen ook zijn, er is gegarandeerd een vulpen met vulpeninkt die bij u past. 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt