Wat is uw printvolume op kantoor?

Om een goede printer voor kantoor aan te schaffen, is het belangrijk dat u een aantal zaken eerst op een rijtje zet. Een aantal factoren speelt hier een belangrijke rol in. Zo is het printvolume op kantoor doorslaggevend in uw uiteindelijke keuze voor een printer.


Printvolume

Maar waarom is het printvolume dan belangrijk voor uw uiteindelijke keuze voor een geschikte printer? Wanneer u als bedrijf alleen belangrijke documenten afdrukt die noodzakelijk zijn, is een moderne high-tech printer met veel verschillende mogelijkheden niet erg interessant voor uw bedrijf. Een multifunctional is in dit geval vaak interessant als zakelijke printer. 

Wanneer u ontzettend veel moet printen op kantoor, en ook een grote verscheidenheid aan documenten afdrukt, is het belangrijk dat u de juiste printer aanschaft voor kantoor die dit printvolume aan kan. Ook is het juiste papier hierbij erg belangrijk. Zo kunt u voor documenten met een lage impact 75 of 80 g.m.2 gebruiken. Voor kwalitatief hoogwaardige documenten raden wij u een 120 of 160 g.m.2 aan.
 

Meer informatie over printers

Wilt u meer informatie over printers en welke papiersoort u moet gebruiken voor uw printvolume op kantoor? Raadpleeg dan uw plaatselijke kantoorvakhandelaar voor professioneel advies. Deze is via onze postcodezoeker op de website te vinden.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt