Wat is het verschil tussen de TI-84 Plus en de TI-84 Plus C Silver?

Het gebruik van een grafische rekenmachine is verplicht bij het eindexamen van havo en vwo. Al sinds de ingang van de Tweede Fase zijn de TI-83 Plus en de TI-84 Plus meestgebruikte grafische rekenmachines op middelbare scholen. Inmiddels heeft Texas Instruments een opvolger op de markt gebracht: de TI-84 Plus C Silver Edition. Deze krachtpatser onder de grafische rekenmachines is ook toegestaan tijdens het Centraal eindexamen havo en vwo en het examen 'International Baccalaureate®' (IB). Buiten de examens om wordt de TI-84 Plus C Silver Edition voornamelijk gebruikt tijdens de wiskunde-lessen maar deze grafische rekenmachine kan ook worden gebruikt bij de wetenschappelijke vakken. Bekijk hieronder de voordelen van de TI-84 Plus C Silver Edition ten opzichte van de TI-84 Plus. 
 

Grafische rekenmachine TI-84 Plus vs. de TI-84 Plus C Silver Edition

  TI-84 Plus TI-84 Plus Silver
Toegestaan bij Centraal eindexamen havo & vwo
Toegestaan bij examen International Baccalaureate® (IB)
Grafieken plotten en vergelijken
Gesplitst scherm *
Kleurenscherm
Oplaadbare batterijen
Afbeeldingen toevoegen aan achtergrond grafiek
Hoog resolutie scherm* Bekijk gelijktijdig een grafiek en een scherm met een lijst of tabel. De functies met betrekking tot het inzoomen en grafisch analyseren blijven beschikbaar tijdens deze schermsplitsing.

Wilt u meer weten over de (grafische) rekenmachines van Texas Instruments? Ga voor verder advies en aankoop van bijvoorbeeld een TI-84 Plus C Silver Edition naar uw lokale kantoorvakhandel. Dé Kantoorvakhandel is de vertegenwoordiger van ruim 600 kantoorvakhandelaren in Nederland en België. Vind uw dichtstbijzijnde verkooppunt via de postcodezoeker
 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt