Wat is een fineliner?

Fineliner: het woord zegt het al. Een fijne lijn. Die krijg je op papier bij het gebruik van een fineliner. Het is een pen met een dunne schrijver. Een echte klassieker onder de schoolspullen. Fineliners zijn eigenlijk viltstiften die even dun schrijven als een balpen. En misschien nog wel dunner. Ze heten fineliners omdat ze dun schrijven, oftewel fijn schrijven, en omdat ze ook fijn in gebruik zijn, dus letterlijk fijn schrijven. 
 

Fijnschrijvers

Deze mooie fijnschrijvers zijn in verschillende kleuren en pakketten te verkrijgen. De bekendste zijn van het merk Stabilo en u kunt ze vinden bij de schrijfwaren. Stabilo fineliners zijn echt een aanwinst voor de etui en er zijn zelfs speciale versies te verkrijgen voor linkshandigen. Wilt u echt uw best doen op een mooie tekst of tekening? Gebruik dan de fijne schrijvers. Deze zijn dan echt onmisbaar. 
 

Fineliners om te kleuren

Vandaag de dag ook steeds weer meer een trend bij het inkleuren van kleurplaten, ook voor volwassenen. Door de dunne punt kan er erg secuur meer worden gewerkt. Probeer verschillende fijne schrijfpennen en kijk welke het beste bij uw schrijfstijl en houding past. Bovendien zijn er ook hele fijne viltstiften te verkrijgen van Stabilo. Voor het inkleuren hebben deze stiften de ideale punt dikte. 
Vind de mooiste fineliners bij uw dichtstbijzijnde kantoorvakhandel via de postcodezoeker

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt