Wat is Fastprint Gold?

Fastprint heeft een zeer ruim aanbod aan papier, geschikt voor elke printtoepassing. Of u nu papier nodig heeft voor een kopieermachine, de fax, de inkjet- of laserprinter of specifiek voor uw kleurenlaserprinter, Fastprint heeft de juiste oplossing voor het printen van uw wensen in huis en op het werk. Voor iedere behoefte heeft Fastprint een oplossing. 

Fastprint heeft verschillende soorten papier. Zo vindt u bij Fastprint bijvoorbeeld Fastprint Regular, Fastprint ECO, Fastprint Gold en Fastprint Extra. In dit artikel vertellen wij u wat meer over Fastprint Gold. 
 

Fastprint Gold

Fastprint Gold staat bekend om het zeer gladde oppervlak van het papier. In combinatie met de extra witte tint van het papier Fastprint Gold zorgt dit voor een perfecte manier van afdrukken. Fastprint Gold is volgens het ColorLok™ procedé gemaakt, zodat afdrukken van een (kleuren) inkjetprinter nog beter tot zijn recht komen. 
 

Professioneel advies

Voor professioneel advies op het gebied van papier van Fastprint kunt u terecht bij een van de verkooppunten bij u in de buurt. Zo maakt u altijd de beste keuze!

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt