Wat is een zeepdispenser?

Facilitaire artikelen op een kantoor zijn onmisbaar. U moet er voor zorgen dat uw werknemers en bezoekers gebruik kunnen maken van deze facilitaire artikelen. Zorg er daarom ook voor dat u deze altijd op voorraad heeft, het staat slordig wanneer een handdoekdispenser of zeepdispenser leeg is. 

Laatstgenoemde is tegenwoordig steeds vaker onmisbaar op kantoor. Maar wat is een zeepdispenser precies?
 

Zeepdispenser versus zeeppompje

Het zeeppompje is uit, de zeepdispenser is in. Maar wat is een zeepdispenser precies? Het principe van het apparaatje is eigenlijk heel simpel. De zeepdispenser geeft u de juiste hoeveelheid zeep om uw handen te wassen. Veel handiger en hygiënischer dan een zeeppompje. Vooral wanneer u een automatische zeepdispenser aanschaft. Door middel van een bewegingssensor krijgt u de juiste hoeveelheid zeep in uw handen om uw handen te wassen.
 

Soorten zeepdispensers

Er zijn verschillende soorten zeepdispensers die u kunt gebruiken. Zo zijn er zeepdispensers met vloeibare zeep of met schuim verkrijgbaar. Sommige zeepdispensers moet u handmatig bedienen, en andere zijn luxer en werken door middel van een bewegingssensor. Dit wordt ook wel een automatische zeepdispenser genoemd. 

Verder raden wij u aan om op kantoor te kiezen voor een zeepdispenser wand. Deze kunt u gemakkelijk aan de wand ophangen, veel handiger dan een zeeppompje.  Hang gemakkelijk de zeepdispensor aan de wand en een handdoekdispenser ernaast. Beide facilitaire artikelen zijn onmisbaar voor op kantoor.

Wilt u meer informatie over de soorten zeepdispensers? Of weten waar u deze en andere facilitaire artikelen kunt aanschaffen? Neem dan contact op met een kantoorvakhandel bij u in de buurt

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt