Wat is een whiteboard?

Whiteboard stiften voor schrijven op een whiteboard?

Whiteboard stiften nodig? Whiteboards worden in de bedrijfswereld vaak gebruikt voor bijvoorbeeld presentaties maar zijn tegenwoordig de vervanger van het schoolbord op de meeste scholen. Op een whiteboard is het de bedoeling dat u met speciale stiften schrijft zodat u dit weer gemakkelijk kunt uitwissen. Maar waarom heeft u eigenlijk speciale stiften nodig voor op een whiteboard en waar vindt u deze whiteboard stiften?
 

Speciale whiteboard stiften

Een whiteboard is een bord met een ondergrond van glanzend kunststof. U kunt niet met elke stift op een whiteboard schrijven omdat deze niet allemaal uitwisbaar zijn. U heeft speciale whiteboard stiften nodig. Wanneer u bijvoorbeeld op een whiteboard schrijft met een watervaste stift, kunt u dit niet of nauwelijks nog van het whiteboard verwijderen, vandaar dat er whiteboard stiften worden gebruikt. 

Gebruik voor het schrijven op een whiteboard dus whiteboard stiften. De speciale stiften zijn speciaal gemaakt voor het schrijven op een whiteboard, ze zijn gemakkelijk uitwisbaar en niet-permanent. 
 

Whiteboard reinigen

Wanneer u uw whiteboard wilt reinigen, want ook van de speciale whiteboard stiften blijven na een tijdje sporen zichtbaar, zijn hier speciale schoonmaakmaterialen voor. Denk aan schoonmaakdoekjes, schoonmaakspray en een wisser. 
 

Meer informatie over whiteboard stiften

Dé Kantoorvakhandel is de vertegenwoordiger van ruim 600 kantoorvakhandelaren in Nederland en België. Gebruik de postcodezoeker om uw dichtstbijzijnde kantoorvakhandel te vinden voor advies of aanschaf van whiteboard stiften en andere facilitaire producten.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt