Wat is een wenskaartenbox?

Een wenskaartenbox is ontzettend handig om op voorraad te hebben, zowel thuis als op kantoor. Een fysiek kaartje geven is namelijk, in onze ogen, nog altijd beter en persoonlijker dan een digitale e-card versturen. Daarom raden wij aan een wenskaartenbox aan te schaffen. 

Een wenskaartenbox is een box met meerdere kaarten erin. Een wenskaartenbox bevat veel verschillende wenskaarten die u aan uw personeel kunt versturen bij een speciale gelegenheid. De wenskaartenboxen hebben vaak verschillende onderwerpen en zijn gericht aan de meest voorkomende gelegenheden binnen uw bedrijf. Zo heeft u voor elke situatie een geschikte wenskaart in huis!
 

Welke wenskaartenboxen zijn er?

Maar welke wenskaartenboxen kunt u dan aanschaffen voor op kantoor? Denk hierbij aan verschillende onderwerpen. Zo is er bijvoorbeeld een Business Box, welke gericht is op de meest voorkomende gelegenheden binnen een bedrijf. Denk hierbij aan verjaardagen, verhuizingen, geboortekaartjes, maar ook condoleance-kaarten. 

De meeste wenskaartenboxen zijn erg uitgebreid en worden met verschillende tabbladen geleverd. Zo is het gemakkelijk om een goede wenskaart uit te zoeken voor een speciale gelegenheid. Is de wenskaartenbox leeg? Geen probleem, u kunt bij de meeste kaartenboxen diverse navulsets bestellen!
 

Waar wenskaartenbox aanschaffen?
 

Maar hoe komt u dan aan een wenskaartenbox voor op kantoor? U kunt via verschillende verkooppunten wenskaartenboxen bestellen. Zowel online als offline. Wilt u liever offline een wenskaartenbox kopen? Zoek dan via onze postcodezoeker een kantoorvakhandel bij u in de buurt.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt