Wat is een succes agenda?

Een agenda is een handig item om al uw afspraken en planningen in op te schrijven. Daarnaast geldt een agenda voor veel mensen ook als een soort persoonlijk dagboek. Belangrijke afspraken, leuke uitjes en goede ideeën worden er in bijgehouden. Het doorbladeren van uw agenda neemt u mee terug naar leuke herinneringen van voorgaande jaren. Een succes agenda is nog persoonlijker dan een standaard agenda, en helpt u bij het zo effectief mogelijk inrichten van uw dagelijkse planningen.


Gemaakt voor succes

Een agenda moet passen bij uw eigen smaak, stijl en voorkeur. Het is niet zomaar een accessoire die u even snel koopt. De indeling moet handig zijn, en daarnaast is het niet vervelend als de omslag ook nog enigszins modieus is. De succes agenda is een persoonlijke agenda die u helpt bij het behalen van dagelijkse successen. De omslag is een lederen mapje met ringband, waarvan u de inhoud zelf kunt samenstellen. Verschillende accessoires maken uw succes agenda tot één geheel, zodat u planningen en afspraken netjes kunt bijhouden. 


Uw eigen stijl

De succes agenda is ervoor gemaakt om jaren met u mee te gaan. Op die manier hoeft u niet ieder kalenderjaar te wisselen van agenda, maar kiest u gewoon telkens voor een nieuwe inhoud. Deze bijzondere agenda is er in twee verschillende stijlen. 
  • De succes agenda junior is speciaal gemaakt voor de behoeftes en wensen van scholieren en studenten, die vaak nog wat andere dingen aan hun hoofd hebben dan volwassenen. Deze agenda’s hebben vrolijke en kleurrijke omslagen, die het leren net wat leuker maken. Verschillende accessoires zoals tabbladen, een maandplanner en plastic mapjes helpen de scholier om planningen te maken en bij te houden. 
  • De succes agenda senior lijn is een lijn van stijlvolle en chique agenda’s, die speciaal gemaakt zijn voor de georganiseerde volwassene. Hierin kunt u alles bijhouden, van belangrijke vergaderingen tot de wekelijkse borrel met vrienden. Kies voor een mooie omslag van bruin leer, of ga voor een wat serieuzere uitvoering in glanzend zwart. 
Met een succes agenda bij de hand, kunt u georganiseerd en stijlvol op weg. Meer informatie over de succes agenda in uw stijl vindt u op DéKantoorvakhandel.nl!

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt