Wat is een stylus pen?

Stylus pen voor de iPad

Een stylus pen voor de Ipad gebruiken? Het is mogelijk om een stylus pen te gebruiken voor de iPad. Een iPad heeft namelijk touch screen en een stylus pen is ideaal om te werken met apparaten die gebruik maken van touch screen. Een stylus pen is namelijk een dun pennetje die je kunt gebruiken om nauwkeurig om een apparaat met touch screen te werken, zoals een iPad. 
 

Stylus pen voor touch screen

Een stylus pen wordt voor touch screen apparaten gebruikt, zoals een iPad of tablet. Met behulp van een stylus pen hoef je niet met je vingers aan het touch screen scherm te zitten. Hiermee voorkom je dat er vieze vlekken door je vingers op het scherm belanden. Deze vlekken zijn namelijk vaak lastig om weer te verwijderen van het touch screen. 

Tevens kun je een stuk nauwkeuriger werken met een stylus pen op een iPad. Daarom gebruiken veel mensen nog altijd een stylus pen voor de iPad in plaats van hun vingers. Tevens kun je met een stylus pen op de iPad schrijven met je hand, je hoeft dus niet te typen op een virtueel toetsenbord. 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt