Wat is een screen protector?

Screen protectors bieden de oplossing voor krassen op je scherm. Krassen kunnen komen door je sleutels of door andere scherpe voorwerpen. Als een kras eenmaal op uw scherm zit, is deze niet meer te verwijderen. Krassen kunnen het zicht verminderen van uw smartphone of tablet. 
 

Screen protector

Een screenprotector is een accessoire voor een smartphone of voor een tablet. Een screenprotector is een dun filmlaagje. Dit laagje hecht zich eenvoudig aan het scherm. Eigenlijk is het een “tweede laag” voor uw scherm. Het zorgt voor bescherming tegen krassen, vingerafdrukken maar ook voor stof. Uw scherm blijft zo goed als nieuw door het gebruik van de screenprotector. Screenprotectors aanbrengen is een gemakkelijke opgave. Ze zijn tevens makkelijk te verwijderen zonder sporen op uw telefoon achter te laten. 
 

Waarom een screenprotector gebruiken?

Het scherm is één van de gevoeligste elementen van het apparaat en tevens ook één van de belangrijkste. Het is daarom van van belang uw smartphone of tablet goed te beschermen. Er zijn vier hoofdredenen geselecteerd om een screenprotectors te gebruiken:
Extra bescherming: het gebruik maken van een smartphone protector voorkomt lichte krassen, vlekken en vingerafdrukken op uw scherm.
Extra hygiëne: indien u regelmatig uw smartphone protector vervangt is dit automatisch ook hygiënischer.
Geen pottenkijkers: sommige soorten smartphone protectors geven door middel van een reflecterend folie pottenkijkers geen mogelijkheid om met uw smartphone mee te kijken.

Zoek aan de hand van onze postcodezoeker een kantoorvakhandel in de buurt en wacht niet langer met de aanschaf van uw screenprotector. Kantoorvakhandel is de vertegenwoordiger van ruim 600 kantoorvakhandelaren in Nederland en België. Ga ook de volgende keer voor advies over kantoorartikelen weer naar www.dekantoorvakhandel.nl.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt